Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 7 juli 2008

När jag kom hem idag möttes jag av KAOS! I köket fanns rester av söndertuggade skor, glasunderlägg, pennor och något bomullsaktigt. I köket fanns också en oskyldig hund nämligen Icka! Tingeling såg jag inte skymten av trots att båda dörrarna ut verkade stängda.


Det var något som inte stämde med bilden! Var var Tingeling? och hur hade glasunderläggen hamnat i köket på golvet? Normalt sett stå d i vardagsrummet på bordet.. Vet inte varför men jag ropade på Tingeling! Jag kunde ju se alla hörn av köket och visste ju redan att hon inte var där så att ropa på henne var ju lönlöst eller?


jag hör då något på andra sidan dörren till vardagsrummet och när jag öppnar den så kommer Tingeling rusande!


Den lilla skithunden hade ställt till en hel del oreda även i vardagsrummet! Men till hennes försvar så var det inte de dyraste sakerna hon tuggat i sig!


Förbaskade lilla skithund!!!! GRRRRR


Emelia blev inte alltför upprörd då hon kom hem och fann att hennes badskor hade tuggats i smulor. Hon är en snäll tjej :-)


Jag var ensam med barnen ikväll. Efter kvällsmat bestående av jordgubbar med mjölk (gillar denna årstiden!) så var det nattningsdags. Tanborstning gick bra då jag lovade Emelia att få se ett avsnitt av Dora efter borstning tvättning kissning och pyamas. Sedan läste jag pippi för bägge tjejerna och två minuter efter att sagan var slut sov Emelia. Amanda däremot var inte alls så trött! Hon somnade först tio i tio! så jag har haft en underbar kväll! sittandes inne hos barnen tröstandes Amanda hyshandes och sjungandes.. Fick gå och göra välling i två omgångar under tiden och när jag kom ner andra gången hade Tingeling hittat nya saker att tugga på.. denna gången var det två vattenflaskor och ett decilitermått och ett matskedsmått som stukit med!


FÖRBASKADE HUND!!!!!!!! Jag kan inte sysselsätta henne samtidigt som jag är ensam med banen varav ett vägrar somna! Hon ska verkligen ha sysselsättning hela tiden annars ställer hon till det! SUCK!! Undrar om hon någonsin blir vuxen..


Nu kom Magus så nu får det bli godnatt!!!!


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards