Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Direktlänk till inlägg 7 juli 2008

Skithund!

När jag kom hem idag möttes jag av KAOS! I köket fanns rester av söndertuggade skor, glasunderlägg, pennor och något bomullsaktigt. I köket fanns också en oskyldig hund nämligen Icka! Tingeling såg jag inte skymten av trots att båda dörrarna ut verkade stängda.


Det var något som inte stämde med bilden! Var var Tingeling? och hur hade glasunderläggen hamnat i köket på golvet? Normalt sett stå d i vardagsrummet på bordet.. Vet inte varför men jag ropade på Tingeling! Jag kunde ju se alla hörn av köket och visste ju redan att hon inte var där så att ropa på henne var ju lönlöst eller?


jag hör då något på andra sidan dörren till vardagsrummet och när jag öppnar den så kommer Tingeling rusande!


Den lilla skithunden hade ställt till en hel del oreda även i vardagsrummet! Men till hennes försvar så var det inte de dyraste sakerna hon tuggat i sig!


Förbaskade lilla skithund!!!! GRRRRR


Emelia blev inte alltför upprörd då hon kom hem och fann att hennes badskor hade tuggats i smulor. Hon är en snäll tjej :-)


Jag var ensam med barnen ikväll. Efter kvällsmat bestående av jordgubbar med mjölk (gillar denna årstiden!) så var det nattningsdags. Tanborstning gick bra då jag lovade Emelia att få se ett avsnitt av Dora efter borstning tvättning kissning och pyamas. Sedan läste jag pippi för bägge tjejerna och två minuter efter att sagan var slut sov Emelia. Amanda däremot var inte alls så trött! Hon somnade först tio i tio! så jag har haft en underbar kväll! sittandes inne hos barnen tröstandes Amanda hyshandes och sjungandes.. Fick gå och göra välling i två omgångar under tiden och när jag kom ner andra gången hade Tingeling hittat nya saker att tugga på.. denna gången var det två vattenflaskor och ett decilitermått och ett matskedsmått som stukit med!


FÖRBASKADE HUND!!!!!!!! Jag kan inte sysselsätta henne samtidigt som jag är ensam med banen varav ett vägrar somna! Hon ska verkligen ha sysselsättning hela tiden annars ställer hon till det! SUCK!! Undrar om hon någonsin blir vuxen..


Nu kom Magus så nu får det bli godnatt!!!!


 
 
Therese

Therese

8 juli 2008 20:35

Hej Anna!
Kul att du bloggar så jag kan se vad du har för dig :-) Som sagt, inte har man mycket tid över. Och då är lill*n inte ens född ännu. Felicia tar rätt mycket tid bara hon... Och så jobbar jag fortfarande heltid. Men det är sista veckan nu, sen tar jag semester. Får väl se hur länge jag hinner med det innan vi blir tvåbarnsföräldrar. Tre veckor är det kvar nu. Denna lilla knodd verkar ha fattat att utgången är nedåt, så det blir väl inget planerat snitt den här gången. Fördelen med det var ju annars att man hade ett datum :-)
Kul att du kommit igång med träning och tävling. Här ligger det väldigt nere just nu, till Zatoyas stora sorg. Men, det får jag väl ändra på framöver.
Om du kommer till Knivsta (eller annan plats i närheten) och tävlar så får du gärna höra av dig!
Ha en skön sommar!
Kramar Therese, Felicia, Gabbie & Zatoya

http://www.goz.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

SM i agility 2017 skulle avgöras i Östersund närmare 90 mil från mig. Jag velade länge kring huruvida jag skulle åka eller inte för det var ju långt men när Elsa Grenholm (min hund Hägragårds Tingelings uppfödare) ringde och frågade om jag skulle kom...

Farväl till medium och vanliga large.   I helgen gick årets sista officiella tävling för mig och hundarna i Vårgårda. Det var tre klasser av vardera och båda hundarna var med för att få springa lite. För Trollas del blev det sista gången på låga ...

Jag hade en helt otrolig tävlingshelg i helgen. Jag har nog aldrig upplevt något liknande. Sedan Trolla och jag började tävla och jag kände vilken underbar häftig liten hund jag hade har jag haft en dröm - drömmen om att en dag få kvala till en final...

En mycket intensiv helg har tagit slut! I fredags stannade Emelia i stan över natt.. hon skulle tälta! :-D   Det blev dock inte mindre barn hos oss, tvärt om, fem barn hade vi hemmavid i fredags. Både Amanda och Melina hade varsin kompis med hem....

Trist men sant. Vi missade med en snöplig pinne i hopp. Jag vet inte hur många gånger vi lyckats knipa placeringen precis utanför pinnplats.. minst tre gånger på de sista tre tävlingarna iallafall..   Innan lagtävlingarna i Karlshamn, Linköping o...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards