Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 16 juli 2008

Morgonträningen idag gick fullkomligt åt skogen.. En stor överdrift visserligen för mycket var bra men ibland blir man bara så trött på bakslagen!


Körde lite slalom och det gick faktiskt ganska bra! Flera gånger går hon förbi eller in fel eller in rätt men sedan inte vidare.. då har hon en tveksam attityd och verkar liksom fundera över hur det kunde bli så snett.. Men så hittar hon helt plötsligt rätt hela vägen och de gångerna är det en härlig attityd och ett attakerande av slalomen som är underbart att se! Så slalomträningen är jag nöjd med.. :-)


Fortsatte ner till balansen. Sedan igår stod en raka med tunnel hopp däck parallellt så vi började med den.. och där var det va? däck vad är det? Fick repetera ett par gånger men sedan hoppade hon fint igen.. Märks att däcket varit höjt ett tag (jag tränar inte på det då..) för hon har hunnit glömma sedan sist.. Hon har kort minne damen ;-)


Jaha över till balansen.. En fördel med att ha tagit bort brädan är att jag kan köra den åt båda hållen.. det blir inte lika mycket transporter då..


Vi började med upp och vända två gånger med fina träffar och sedan tog vi hela tre fyra gånger med toppen träffar och sedan var det precis som bortblåst! Jag ställde henne innan balansen och sa "klara färdiga..." för att få upp farten och på kör stack hon över balansen och fick en mycket tveksam träff på övre halvan av kf.. ingen belöning och så gjorde vi om..


När hon missat fyra gånger på raken!!!!! :-O kände jag hur jag tappade modet! Tog ett par upp och vända och fick träffar igen och valde att bryta där! Känndes helt hopplöst när jag satte mig i bilen! Varför fungerade det inte?? I fyra träningspass på raken har hon varit hundraprocentig!! Vad hände???


Efter en del grubblande (man hinner tänka en del på väg till jobbet) kom jag fram till att skillnaden mot tidgare var att jag sprang med henne samtidhgt som jag pressade på henne lite extra.. "klara färdiga.." laddar dessutom igång henne rätt bra. Innan har jag nog bara sagt klara färdiga, eller pressat henne över genom att heja på henne eller sprungit berveid.. inte alla på en gång!


Troligen en fartökning och därmed bakslaget.. får helt enkelt ge det några dagar och misslyckade försök om det nu behövs..


SUCK!!!!! Det är hemskt vad jag får dåligt självförtroende snabbt när något går snett i running träningen..



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards