Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 21 juli 2008

Under helgens träningspass (tre på lördagen och två på söndagen) har Tingeling endast missat ett enda kf!! Och då tränade vi full fart, hel balans plus tunnel hopp däck hopp framför! Det enda kriteriet som inte var full press på var min rörelse. Jag joggade långsamt med eller gick..


räknade ut procenten (ungefär) och landade på 98 procents träff! :-)


Det är som det alltid brukar vara! Precis när jag börjar känna att allt är hopplöst och att jag nog måste hitta någon annan träningsmetod så trillar allt på plats och fröken beter sig som om det var det enklaste i världen det där med att springa ner över kontaktfälten!


Slalomen har hon dock fått ett bakslag på.... hysteriskt kul att hon gör så hela tiden! Man ska aldrig börja känna sig säker på att hon kan nåt! ;-)


Igår gick hon runt i sin bermuda! JA  GICK!!! och vandrade förbi pinne efter pinne medan hon iblöand slängde en blick på dem! Ungefär som om hon rätt va det var fick syn på en pinne som hon aldrig sett förut! förvånad undrade hon vem som stuckit ner dem där och varför??!!! Älskade lilla skithunden! Det bakslaget var dock enkelt att ta då kf hade gått så fantastiskt bra! Jag skrattade mest åte henne och sedan bröt vi slalomträningen.. får prova igen när hon är mer focuserad!


Rolig är hon iallafall... (ibland)


Vi körde nåt pass till med tasstargeten också! Kändes som att det kan vara bra att ha framöver! man vet aldrig när det kan vara nyttigt att ha! :-)


Tja bara att jobba vidare antar jag ;-)


En litene kommentar till helgens bravader i Karlstad också!


Har roat mig med att studera resultatlistorna hemmifrån! Och kunde glatt konstatera att det verkligen händer saker hela tiden! Ingen kan slå sig till ro och säga att de är snabbast eller bäst när det gäller utan man måste hela tiden jobba och träna och hålla i sina färdigheter för att kunna stå högst upp!


Landslaget i år ser ut att innehålla flera nya ansikten! KUL!! Några som varit med tidgiare har också lyckats försvara sina platser! Bra gjort! Det har varit RIKTIGT spännande och roligt att följa uttagningarna! Önskar bara att jag varit på plats själv och sett det!


En anna sak som imponerade stort på mig var att en Dvärgschnauzer sopade banan med hela svenska landslaget i söndagens klasser De vann båda klasserna!!!!! WOW!! Hoppas de satsar på landslaget nästa år!



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18 19
20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards