Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 1 juni 2008

Nu har jag de senaste dagarna haft flera korta korta pass av slalomingångar. vi har nött och traglat ingångar från kl 2 till kl 22 :-) och det ser ut som om polletten börjar trilla ner. Det händer att hon går fel men gången efter säker hon ingången och fixar det :-) men sedan är ju de tolv pinnarna forfarande v ställda så hon kan ju inte slalom än.. Tänkte att när hon nu börjar få riktig kläm på ingågnarna så ska jag börja räta upp pinnarna en efter en


Kontaktfältsbrädan är flyttad till balansen och sänkt till ungefär tio igen för att inte få nårga avhopp. Det funkar om hon startar vid nedfarten men tar hon hela balansen har hon ett annat steg och kommer fel. där har vi därför sänkt så att procenten skulle bli bättre. vilket verkar fungera.


I övrigt har hon börjat suga på hinder på ett bra sätt även utan synlig belöning rakt fram. Däcket tar hon ur alla vinklar nu :-)


Känns bra bara att fortsätta jobba!


Måste dock få hit en platt tunnel så att jag kan träna det också..


Har tagit nya bildserier på balans (fotade fem serier på rad men 100 procent träff på kontaktfälten!) och slalom.. men som vanligt så ska jag få tummen ur och tid över att ladda in dem och ändra storleken på dem .. så det kommer..'


 Den som väntar på något gott :-)

Söndag.. Nu har ännu en helg hunnit komma och gå. I fredags fick vi besök av Emelias bästa kompis Emmy! De gick på dagis tillsammans i skåne och lekte mycket på eftermiddagarna. Båda flickorna var jätteledsna när vi skulle flytta så vi bestämde oss för att hålla kontakten så att de skulle få träffas lite då och då, och n i helgen var det alltså Emmys tur att hälsa på här för första gånen :-) Med sig hade hon Carina (mamma). Hela fredagkvällen lekte de mycket och länge. När det blev läggdags var det som sagt lite tonårsvarning över dem båda.


Igår vaknade de ganska tidigt (med tanke på hur länge de var uppe i fredags iallafall.) och började genast leka igen. Efter frukost tog vi alla tre banen två vagnar och en trehjuing med oss och så gick vi på prommenad hem till Emelias farfar så att hon fick visa sin farfar för Emmy. :-)


Sedan var det luchdags och efter det fick de leka en liten stund till innan det var dags att packa in Carina och Emmy i bilen igen för att åka hem. (de hade en tid att passa på kvällen i skåneland. :-(


Tror att båda tjejerna hade jättekul!! Igår eftermiddag var dock Emelia jättetrött! inte så konstigt med tanke på hur lite hon sovit senaste dygnet. MAgnus var i skogen och jobbade så jag var själv med barnen. När det är sådär trött och kinkit är det jättejobbigt att ha dem själv! Vi spenderade dock hela eftermiddagen ute på grusgången där vi rensade bort massor av ogräs som mer eller mindre tagit över grusgången helt! Idag kan man nästan se att vi har sten på grusgången :-) Efter grillning och lördagsgodis framför inspelat avsnitt av Dora stoppade vi henne i sägn och hon somnade nästan direkt! Sååå trött. Även Amanda var också jättetrött¨, somnade före Emelia,  så båda barnen somnade ganska tidigt. Skönt efter en dag med mycket gnäll och härdsmältor, kriser och kracher.


Idag vaknade de pigga och glada igen! Skönt! Vi steg upp före 8 och hade ätit frukost och tagit oss ut på grusgången innan klockan hunnit bli 8.30 efter två timmar på grusgången (till hälften rensandes till hälften jagandes Amanda upp och ner för trappen..) började Amanda bli grinig.. hungrig så vi gick in och nu efter en flaska välling leker barnen fint i Emelias rum.


Tror dock att Amanda snart behöver sova för lite smågnälligt är det mellan varven.


Så får göra nåt åt det nu!'



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards