Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 5 juni 2008

Här är en länk.. fast du får ju inte tävla för då vinner ju inte jag :-)


http://tjockis.bloggagratis.se/11901-tavling/

Först kommer fortkörningsböter och sen kommer.......


Hittade den här bilden och kom osökt att tänka på just vad rubriken säger "en olycka kommer sällan ensam.." Bilden fick mig att associera till diskningar, flygande hund på kontaktfält, fel tunnelingångar och rivna hinder...


Skit! Där flög det possitiva tänkandet inför helgen all världens väg!! :-(


Dags att rycka upp sig!


Störst bäst och vackrast var vi ju!!!

Blir man förbannad på sig själv eller??!!


Tydligen körde jag 11 km i timmen för fort på en 90 väg utanför Vimmerby på väg upp till Oxelösund! Trist att konstatera men böterna för detta snedsprång är 2 000 KR! HUA!


Trist att upptäcka eftersom jag inte hade någon som helst koll på att jag blivit fotad! och märkligt är det för när där är fartkameror så brukar jag men hjälp av GPS (som anger min hastighet) och farthållare ställa in en lagom hastighet så att jag INTE ska kunna få böter!


Men nu har jag alltså för första gången råkat ut för detta elände som kallas böter! Jag har definitivt roligare saker att lägga pengarna på!


Elände!


F*nade Skit!


Nu vill de att jag ska erkänna eller förneka... 


Suck..

Igår kväll tog jag sista träningspasset med icka före helgen. Satte upp en bana med mycket svängar efter kontaktfälten igen. Hon gick faktiskt toppenbra. Tappade henne i en trång passage första varvet (glömde återigen "back" ) men sedan gock hon toppen. Fina kontaktfält inga rivningar bra vägar och fullständig slalom trots att jag vek åt sidan och fortsatte två hinder frammåt!


Sedan var det lilltösens tur. Jag beslutade mig för att hon skulle få ta däcket och sedan skulle jag svänga henne innåt förbi nästa hinder till en tunnel istället och sedan balansen. (Hindret låg på 60 cm efter Ickas träning) Det gick toppenbra! hon lyssnade bra efter däcket och drog sedan på till tunneln. Andra gpngen jag skickade likadant lyssnade hon dock inte för då hade hon fått syn på hindret! Det skuttade hon över lätt som en plätt!!?? innan hon svängde mot mig för jag hade ju kallt...


Nu är det inte meningen att hon ska hoppa några hinder ALLS!! (hon är bara 10 månader) men lite kul var det att se att hon direkt utan att ens fundera begrep att hon skulle hoppa ÖVERhindret. (vet att med Icka fick jag sakta bygga upp höjden och lära henne hoppa över för annars duckade hon istället..


Jaha då vet jag det! lilltösen kan hoppa :-) Nästa gång vi tränar har jag plockat ner ALLA pinnarna efter Icka så att det inte blir fler misstag. Hon kan få bli lite äldre först..


Kontaktfält ja.. ja jag vet inte! Icka var ute (platsad en bit bort) och då har Ting väldigt svårt med koncentrationen. så det blev mest träning på koncentration och inte så många repetitioner. (fem eller sex tror jag. Av dem var iallafall de två sista jättefina så då bröt jag!


Samma sak med slalomen. Det gick väldigt fint så fort jag fick henne att koncentrera sig! men koncentration är svårt när Icka lockar ute.


Vi tränade mer koncentration genom att kampa henne medan Icka fick röra sig fritt.. liksom att godisbelöna när Icka leker brevid..  SVÅRT :-) Ting vill då helst valla Icka utifall någon av hennes rörelser skulle kunna betyda att Icka vill leka med Ting..


I em bär det iallafall av uppåt landet. Örebro blir målet och imorgon och på lördag ska det tävlas i Karlskoga!! VÅGA VINNA! bestämde jag ju!!


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards