Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 18 juni 2008

är lite deppig just nu.. egentligen har jag väl ingen anledning till det men trötthet lite trist stämning och missad agility kan få vem som ur gängorna lite..


Vi har haft en underbar dag på fårö! Dagen var rätt trist vädermässigt till att börja med. gråmulet och trist. men vi bestämde ändå att åka till Fårö över dagen. Resan dit gick bra men på färjan över lyckades jag tappa linsskyddet överbord när jag skulle fota familjen.. :-(


Vi bilade längst upp på fårö och stannade på en underbar sandstrand! Emelia kallade sanden för mjölliknande och det låg det mycket i! Finare snad har jag nog aldrig sett! Medan vi åt lunch klarnade det upp och blev över 20 grader så det blev en hel del grävande i sandn och badande innan vi kände oss redo att fortsätta! Vi avrundade med glass innan vi fortsatte hemmåt.


Magnus hade gjort klart för mig att han inte ansåg att det var ok med agilitykväll ikväll utan att det fick räcka med tre dagars tvälande. Visst kan jag hålla med honom men det känns ändå trist att veta att man är sååå nära en tävling men utan att delta! Dessutom vet jag att Icka hade velat vara med!


Nu blev det simning för Icka istället. Dessutom har FRA-lagförslaget gått igenom vilket Magnus var helt emot. Jag är väl också emot egentligen men efter de senaste dagarnas debatterande som Magnus inte velat missa ett ord av är jag så trött på det att jag skiter i vilket. Vad jag vet har jag inget att dölja!


Så jag nattar barn på löpande band (barn som inte är trötta nog att somna! och Magnus är alltför upptagen av nyheterna för att vilja hjälpa till ) och från sovrummet hör jag att lagförslaget gått igenom och tänker att äntligen får vi ett slut på det eviga lyssnandet på debatten! När barnen äntligen somnat kommer jag ut och kommenterar att äntligen slipper vi höra mer om den där debatten och då har Magnus inte hört att förslaget röstats igenom!!!! Hur kunde han missa det när jag hörde det från ett annat rum??!!


Det enda possitiva ikväll är att sverige troligen åker ur VM! (jaja ja vet så frå man inte säga) Skönt då kanske det blir lite ro bland alla fotbollsidioter och tvprogrammen blir mer normala igen! :-) Sorry jag vet att man inte får skriva så men jag är ingen fotbollsälskare och jag gilla definitivt inte när allt alla kan prata om eller allt som visas på TV eller hörs i radio är fotbollsrelaterat eller nu möjligen FRAanknutet..


Tacka vet jag Agility! Vad gör jag hemma när det är tävligar mindre än två mil bort???


*Ledsen Anna*

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards