Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 16 juni 2008

Här har vi det lungt och skönt! Barnen sover och vi har precis avslutat en god grillad middag med rött vin till :.-)


Igår hade vi en trevlig dag i visby! Vi åt lunch på ett Cafe och tog oss sedan tillsammans med Ulrika och hennes Bitch ner till hamnen där glass inhandlades i olika storlekar, störst var Magnus med fem kulor och minst Emelia med en :-)


Gott var det iallafall! Efter att ha inhandlat vad som saknades tog vi oss hem och gick ner en sväng till stranden. Lite grävande i sanden och lite bad blev det.. Sedan fick barnen mat och somnade innan vi lite mer vuxna startade grillen. Ulrika gjorde oss sällskap! Vi åt, drack och pratade hela kvällen! (Lycka till ikväll föresten Ulrika ;-) ) Jättetrevligt.. hoppas Ulrika också tyckte det.


Ulrika och jag gick en prommenad längs stranden med hundarna. Mysigt men tyvärr slutade det med ett tappat bernstenshalsband (Ickas) vilket är trist.. de rackarna kostar ju en sisådär 350 kr styck..


Har drömt om det där halsbandet hela natten och var helt övertygad om att jag ksulle hitta det bara jag gick samma vända med Icka på morgonen. Sagt och gjort. vi lånade Tings halsband och gav oss av jag och Icka. Med jämna mellanrum slängde jag ut Tings halsband och Icka letade upp det hela tiden. Hon letade även mellan varven.. tänkte att det var bättre med en utbildad uppletandehund och mig tillsammans än bara mina ögon.


Vi letade och letade och Icka missade inte Tings halsband en enda ågng på hela vägen ut. Då vi inte fann hennes halsband var det bara att vända tillbaka igen. Något mer nedslagen tänkte jag att vi forsätter väl att leta även hemväg för vi kan ju ha missat det på vägen ut! Men nej.. vi gick helavägen tillbaka igen utan att hitta någt. Och på tillbakavägen missade Icka Tings halsband ungefär var fjärde gång.


Det var bara att konstatera när vi kom tillbaka till "vår" strandplätt halsbandet hade vi ínte hittat! :-(


Skittråkigt! JAg hade ju varit så hoppfull! En sista blick bort längs stranden.. och då såg jag.. något som kunde vara halsbandet.. nu ska tilläggas att jag många gånger under vägen sett alger som haft samma färg och form som halsbandet och som sedan visat sig vara just alger.. så man får förlåta min reaktion då jag med ett missnöjt konstaterande genast tänkte.. hmm ytterligare en alg som retas. (den låg ca 50 m bort)


vände mig för att gå hem men kunde sedan ändå inte låta bli! Tänk om.. så jag vände på nytt och knatade tillbaka de 50 m till ett ställe längre upp på stranden än jag trott att vi passerat.. Och där låg det!!!!!????? :-O bara att plocka upp och sätta på hunden igen! Det var inte ens trasigt!


Troligen åkte det av när jag tog av kopplet. Jag kommer iaf vara mycket mer noga när kopplet åker av nästa gång!


Lycklig var jag iallafall när jag hittade det! :-)


Efter frukost började det åska och regna. Det blev därför en film (nasses STORA film) tillsammans med barnen (Amanda och jag somnde) Emelia väckte oss när Magnus hade lunchen klar.. Då hade det även slutat åska och vi bestämde därför att vi skulle åka och titta på Raukar! :-) Magnus tog dock en prommenad längs vattnet med Tingeling (tyckte att han och Ting hade ju inte fått följa med på morgonen..) först.


Vi tittade på junfru-rauken, och när vi kom hem var barnen trötta och hungriga. Så när de fått mat stoppade vi dem båda i sägn och nu som sagt sitter vi här med sovande barn och njuter med varsitt vinglas! :-)





Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards