Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 2 juni 2008

jaha så var det en ny vecka då :-)


igår kväll så huset ut som om en storm dragit fram genom det! UNGAR säger jag bara! Det var inte en enda leksak som låg på rätt plats i Emelias rum när hon och Emmy var färdiga :-O Hur kan två som är så små ställa till med så mycket oreda??? Det var dock lättstädat eftersom allat förvaringslådor var tomma ända ner till botten så det vart lätt att sortera och plocka undan och det blev jättefint när det var klart..


Innan vi orkade ta tag i städningen, dvs när orkanröra fortfarande härskade hemma hos oss :-) så dyker våra allra bästa vänner och barnens gudföräldrar upp! de har ännu inte hunnit hälsa på hos oss så de var lite nyfikna på hur vi hade det! Gha!! De kunde inte valt ett sämre tillfälle! och inte ringde de innan och förvarnade heller! De bor i skåne så nog tycker man att man hade kunnat få en liten varning iallafall! ;-) Jaha de hade ju åkt långt för att komma till oss så det var bara till att sätta på kaffekannan le och säga, "det är lite rörigt hemma just nu se upp med var ni sätter fötterna ;-)"


Jaja de känner ju oss så det må väl vara hänt!


Trevligt var det iallafall att de kom!!


Jag fick ytterligare ett besök igårkväll. Maria med hund kom för andra gången för att prova lite agility. Jag visade lite enkla övningar att börja med och kommer förhoppningsvis kunna träna lite tillsammans med henne så småningom. Igår krockade hennes besök naturligtvis med Bobbo och Marias!


När alla åkt hem och barnen somnat ägnade jag och Magnus en intensiv timme med städning! Nu är där riktigt fint hemma :-) Så NU Bobbo och Maria kan ni få komma och hälsa på :-D


Har rätat upp två pinnar i slalomen nu! Ser ut att fungera bra! ett par gårnger gjorde hon fel sedan blev hon mer noggrann. Ingångsvinkeln verkar inte spela någon roll för när hon hajjat de tre raka så provade jag olika vinklar och det blev rätt varje gång!



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards