Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 28 maj 2008

Hade shoppingfrossa igår. Började på lunchen och köpte tre blusar till mig själv och fortsatte sedan efter jobbet och köpte kläder till Emelia! Hon växer så det knakar! byxor blir för korta på ingen tid alls! Nåja tre byxor tre tunna tröjor, en keps och en snygg kofta blev det. Sedan skulle det handlas skor också! Två par köpte jag till Emelia.


Efter detta slösande med pengar på tvåbenta tyckte jag det var dags att slösa lite på de fyrbenta också! Har tröttnat på alla eländiga fästignar och bestämt mig för att prova bärnstenshalsband! Jag som alltid sagt att aldrig att jag lägger så mycket pengar på prylar jag inte tror fungerar!!! Kanske hade det med att göra att jag forfarande är lite småsur på Magnus.. en liten hämd kanske :-) Nåja med högar av kläderskor och halsband begav jag mig så hemmåt!


Ett kort träningspass hann jag med därhemma för Magnus var med barnen hos farmor och farfar! Det var inte lönt att åka dit då de strax skulle komma hem så jag utnyttjade tiden på bästa möjliga sätt :-)


Sedan kom de hem! och jag visade allt jag köpt till Emelias stora förtjusning var det mesta till henne! Speciellt sandalerna förälskade hon sig i.


Det blev inte lätt att ta dem ifrån henne och packa ner dem i lådan igen för att idag gå tillbaka till skobutiken och vackert erkänna att jag har noll koll på mitt barns storlek på fötterna! Skorna passade med nöd och näppe..


Hon fick behålla dem tills det var läggdags (ville ju inte ta av dem!) därefter smög jag ner dem i kartongen igen utan att hon såg det.


Hoppas att Magnus inte fick alltförstora bekymmer med att sätta på henne hennes gamla skor imorse.


Fy skäms Anna! Man måste hålla koll på sådant där! Annars skapar man merjobb och besvikels till ingen nytta!


Jaha dags att stänga ner för idag och gå och byta skor!


hittade en såååå läcker bild!!!


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<<
Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards