Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 15 maj 2008

Idag regnade det! Men det gjorde inte så mycket för idag har jag suttit inne på jobbet hela dagen. I morse tog jag de stackars minuter jag har över och ägnade åt att borsta och fläta Emelias hår. Hon blev jättefin men Tingling verkade tycka att jag spenderade tiden helt fel! Hon har börjat uppskatta våra träningsstunder :-)


På lunchen träffade jag syster-yster och vi hade så mycket att tala om så det hanns helt enkelt inte med under en lunch! Vi bestämde då att det fick bli en tjejkväll imorgon! Så sagt och gjort. det planerades in och min man fick - med lite morr, gruff och lite bedjande ögon och snälla - lova att passa barnen hela kvällen och lö fm så att jag kan åka till syster och prata skit och sova över.


Det är inte så dumt att inte ha några agilitytävlingar inplanerade.. Konstigt.. men det verkar finnas ett liv utanför agilityn också??! :-) Magnus tyckte dock att det blev för mycket med två barn och två hundar så hundarna får följa med till syster-yster. Syster blir glad men hennes katter blir nog inte helt förtjusta. Icka går an hon har ju trots allt bott där ett bra tag så henne är de vana vid men Tingeling blir ny för dem och det brukar inte vara helt populärt. Men de inser nog rätt snart att Tingeling är minst lika snäll som Icka vid katter. fast får hon chansen stjäl hon mer än gärna både deras mat och leksaker så katterna kanske gör rätt i att vara skeptiska. :-)


Ikväll har jag plockat iordning ännu mer småpryttlar.. otroligt att de aldrig tar slut. Dessutom har jag dammsugit hela nedervåningen.. stort hus det här! Övervåningen får vänta för barnen hade somnat. Magnus ägnade kvällen åt att natta först den äldre och sedan den yngre. Nu sover alla tre gott.. bara jag som inte kunnat koppla av än.


Får man hoppas och drömma så plockar Magnus med det sista imorgon och dammsuger övervåningen imorgon... Jag hade ju inte blivit ledsen om tiden hade räckt till att tävla i hässleholm på sö.. jag är anmäld men har lovat att ägna tiden åt att göra färdigt här. :-( Gardiner, tavlor, plus allt småplock som fortfarande är kvar att göra (tar det någonsin slut) Det är roligare att tävla.


Nåja drömma kan man så det ska jag göra nu


God natt!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<<
Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards