Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 27 maj 2008

Detta är den senaste versionen av en sk ursäkt som sloken lyckats prestera!!! SUCK!!!!!


God natt

Eftersom jag förstått att det finns folk därute som läser bloggen som ororar sig för mig och mitt äktenskap efter gårdagens inlägg (Tack för omtanken) måste jag ju skirva en liten rad så att ni slipper oroa er mer


Det krävs mer än ett gräl om en relativt fånig grje för att på allvar splittra oss :-) Jag älskarhonom och skulle inte lämna honom över en sådan grej. Jag kan vara tjurig ett tag och hade nog även kunnat spendera en kväll (natt.. tja helst inte - då skulle jag sakna dem för mycket) hos min syster bara för att förhoppningsvis nå fram till min slok till karl. :-)


När man är så arg så är det skönt att bli av med lite aggressioner och då fungerar telefonen och en tjejkompie bäst men även bloggen verkade ha rätt funktion. Jag fick ur mig alla tankar och kände mig bättre till mods efteråt. Och hör och häpna Magnus har satt sig ner och läst igenom mitt inlägg från början till slut!! Fast det föranledde inte någon ursäkt! Den har det nog gått prestige i så någon sådan får jag nog inte tyvärr.. Hoppas dock att detinte blir så här fler gånger utan att han säger förlåt nästa gång.. Han kanske inte är helt obildbar! hoppas hoppas..


Nu över till något roligare. Har hunnit med flera korta träningspass med hundarna. Icka har det nötts balanser med och Tingeling har tränat däck slalom och balans.


Har beslutat att hennes bräda ska flyttas till balansen och bli liksom en förlängning som blir högre och högre. alltså en successiv ökning på riktig balans nu. Får e hur det går. Slalomen är snällt ställd och så nöter vi ingångar. Så länge som hon inte blir distraherad är hon duktig men ibland fr hon en knäpp och drar iväg till banan (på andra sidan trädgården) och tar en balans eller tunnel eller däck istället. Antagligen känns det lättare för då behöver man inte tänka så mycket :-O


ska intensivträna det ett tag nu bara för att få upp motivationen där. själva slalomen lätt och så bara nöta ingångar.


Kram på er alla därute som bryr er om mig!!

... är stor! Någon bättre ursäkt efter igår har jag inte fått.. istället låtsades han som ingenting och frågade om jag fortfarande var sur med ett charmigt leende på läpparna. När jag ska ja sa han nähä och skrattade åt mig! Karlelände! vem kan vara sur på charmleende nr ett som bara vill kramas och skratta?


Magnus! Jag vill faktiskt fortfarande att du säger att du är ledsen för att du inte gjorde vad du lovade.. även om skälen till att du inte gjorde det är fullt godtagbara och helt förståliga!


Nåja. Pratade med Syster yster om det hela och hon och jag kom logiskt nog fram till att det är skillnad mellan män och kvinnor! Män har en förmåga att direkt dra slutsatsen om att vi klagar för att de gjort något tokigt och därmed går de in i försvarsställning istället för att LYSSNA på varför jag är arg. Kanske hade det varit bra att LYSSNA innan man svarar så att man åtminstone vet vad det hela handlar om innan man försvarar sig! Män och kvinnor är så olika på så många olika sätt så egentligen är det märkligt att vi alls kan kommunicera med varandra.


Dagens bild tycker jag är en härlig demonstration av hur olika män och kvinnor kan se på saker och ting..



Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<<
Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards