Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Direktlänk till inlägg 23 april 2009

Morötter åt folket! :-D

Detta kom på agilitylistan igår:

För att öka antalet morötter för agilityförarna i klass III har Agilitysportens Intresseförenings styrelse beslutat att införa nya agilitymeriter.


AgIF instiftar fyra titlar som är möjliga att erövra för svenska ekipage i klass III. Målsättningen med dessa meriter är att uppmärksamma ekipage som under karriären lyckas göra många felfria lopp i klass III.

Titlarna heter: Ag Brons, Ag Silver, Ag Guld samt Ag Diamant.


För att erövra ett Ag Brons krävs att ekipaget har gjort minst 25 felfria agilitylopp och 25 felfria hopplopp i klass III.


För att uppgradera Ag Brons till Ag Silver krävs att ekipaget har gjort totalt minst 50 felfria agilitylopp och 50 felfria hopplopp i klass III.


För att uppgradera Ag Silver till Ag Guld krävs att ekipaget har gjort totalt minst 75 felfria agilitylopp och 75 felfria hopplopp i klass III.


För att också ha en drömgräns har AgIF valt att instifta Ag Diamant. För att uppgradera Ag Guld till Ag Diamant krävs att ekipaget under karriären har gjort totalt minst 150 felfria agilitylopp och 150 felfria hopplopp i klass III.


AgIF kommer att använda SKK Hunddata, där felfria lopp i klass III registreras, som verifikationskälla. Titlarna kan endast erövras av hundar som fortfarande lever. Blandrashundars resultat går endast att verifiera sedan den 1 januari 2008, varför resultat erhållna före detta datum inte kan beaktas.


Från och med nu kan alltså alla som har uppnått någon av de fyra meriterna och är sugen på ytterligare en agilitytitel ansöka om titeln och ett diplom (för självkostnadspriset 50 kronor, inklusive frakt) hos AgIF. Mejla ditt namn och din postadress, hundens fullständiga namn och registreringsnummer alternativt tävlingslicensnummer samt antal felfria lopp i agilityklass III respektive hoppklass III.


AgIF kommer att registrera ekipagens namn på AgIF:s hemsida: www.agif-agility.se.


Så kul initiativ! Toppen AGIF! :-D


Icka har i dagsläget 21 agilitynollor och 19 hoppnollor (om jag räknat rätt) och därmed är faktiskt ett brons innom räckhåll för oss innan damen går i pension!


Nya måla att sikta mot alltså! :-)


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

SM i agility 2017 skulle avgöras i Östersund närmare 90 mil från mig. Jag velade länge kring huruvida jag skulle åka eller inte för det var ju långt men när Elsa Grenholm (min hund Hägragårds Tingelings uppfödare) ringde och frågade om jag skulle kom...

Farväl till medium och vanliga large.   I helgen gick årets sista officiella tävling för mig och hundarna i Vårgårda. Det var tre klasser av vardera och båda hundarna var med för att få springa lite. För Trollas del blev det sista gången på låga ...

Jag hade en helt otrolig tävlingshelg i helgen. Jag har nog aldrig upplevt något liknande. Sedan Trolla och jag började tävla och jag kände vilken underbar häftig liten hund jag hade har jag haft en dröm - drömmen om att en dag få kvala till en final...

En mycket intensiv helg har tagit slut! I fredags stannade Emelia i stan över natt.. hon skulle tälta! :-D   Det blev dock inte mindre barn hos oss, tvärt om, fem barn hade vi hemmavid i fredags. Både Amanda och Melina hade varsin kompis med hem....

Trist men sant. Vi missade med en snöplig pinne i hopp. Jag vet inte hur många gånger vi lyckats knipa placeringen precis utanför pinnplats.. minst tre gånger på de sista tre tävlingarna iallafall..   Innan lagtävlingarna i Karlshamn, Linköping o...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards