Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 2 april 2009

Inleder med en glad nyhet! Båda lagen har nu fått en deltagare utbytt och är fulltaliga igen!


Carro! Hoppas Oscar blir bra fort och kan fortsätta tävla agility på ålderns höst! Håller tummarna för att operation inte ska behövas och att den går bra om den behövs..


Ickas lag består numera av två smålänningar och två gotlänningar och Tings lag har fått förstärkning av just det..  en gotlänning. Skönt att det löst sig!


Ickas lag debuterar som planerat i Skurup medan Tings lags debut ännu inte är helt bestämd.


Stockholm ja.. Jojo det var just en resa! Vi var inte uppe förren ungefär vid sju och då återstod att ta sig till hotellet och checka in innan vi skulle ge oss ut på stan för att hitta något att äta! Jag fick ett rum och tog mig högst upp till åttonde våningen bara för att upptäka att det rummet inte var iordningställt för gäster. :-/ Efter lite strul fick jag iallafall ett annat rum och där var det både bäddat och städat :-) Först vid halv nio kunde vi ge oss ut för att söka efter mat!


Vi valde att återvända till en restaurang vi varit nöjda med tidigare och det var en hit för det var jättegått även denna gång! Alexa tror jag stället hette! Rekomenderas!


Sedan har det varit föreläsningar i dagarna två. Phu vilken korvstoppning det blir! intressant och lärorikt men mycket info. Studietakterna sitter i och jag skrev så pennan glödde. :-) Hemresan igår påbörjades sent.. (allt är relatvit) vid sextiden satt vi på tåget och landade i Växjö strax före 21 sedan skulle jag ta mig hem också.. phu! Låååååång dag. Är en aning seg idag skulle man kunna säga.


Tur det blir en kort dag för ikväll ska jag ha första kurstillfället på förra terminens snöinställda kurs. De ska få sina tillfällen och sedan är det väl dags att börja fundera på denna termins kurser.. Ska diskutera igenom med Magnus hur vi ska göra eftersom han är uppbokad en hel del kvällar på bygget och därmed inte kan passa barnen de kvällarna. Nåja det börjar röra lite på sig iallafall. Dagen idag får iallafall bli kort för dels behöver jag hem och kolla av trädgården, övningar mm och dels hade jag tänkt försöka få till lite egen träning innan kursen då jag varit borta några dagar nu och därmed inte tränat alls med hundarna på ett tag..





Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards