Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 24 april 2009

Igår startade jag upp fortsättningskursen och det var oerhört roligt att se glada spralliga hundar som tog i över hindren! Trots att det luktade löptik överallt hade Atlas (som tidigare knappt hade tid att focusera på hindren) fullt focus när han fick en uppgift han förstod medan näsan snabbt landade i backen vid pauserna.


Inte hade han glömt mycket av tidigare träning heller trots en termins uppehåll..


Det tränades slalomsjälvständighet, hen hel del frammåtsändande och så hann vi med två kortare banor. En med kfhinder och slalom och en med mer teknik och handling.


Känns som om hundarna är taggade att lära sig mer och springa fortare nu när de börjar få kläm på hur det fungerar på banorna! :-D


Mina hundar var ute med mig medan jag byggde banor och kombinationer (eller byggde och byggde förresten, Magnus bar och släpade och jag pekade och domderade! :-/ Tur jag har honom! :-D) men någon direkt träning hanns inte med igår. Ikväll däremot har jag planer på att få in ett litet pass! :-)


Ting får nog stanna hemma i helgen. Ser inga tendenser på att löpet skulle ta slut så det blir nog till att ställa in hennes inoff starter i helgen. Men det kanske kan vara kul för Gammeltanten att få husera helt själv på en tävling :-D Tur i oturen kan man väl säga att vi valde att satsa på laget istället för off klass 1 och 2 för Ting! :-D


Imorse när jag vaknade och ställde mig för att kika på solen som nyss krupit upp över sjön på andra sidan åkern utanför sovrumsfönstret fick jag se att tranorna (som tidgiare huserat på olika fält mellan oss och dagis, har sett dem i någon vecka nu) flyttat till oss! Underbart att bara stå och kika genom fönstret ett tag på den röda solen över sjön med tranan i förgrunden. Måste försöka komma ihåg att plocka fram kamera och rätt objektiv så kanske det kan bli någon fin bild imorgonbitti innan vi åker till Bjuv!





Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards