Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 15 augusti 2008

Av Anna med Icka, Tingeling och Trolla - 15 augusti 2008 14:20

Ibland är det toppen med en storasyster. Hon bygger legotorn som man kan rasera och hon hämtar leksaker till en! Men ibland som idag är det inte lika bra..


Amanda har ju som bekant börjat på dagis och det märks såtillvida tt hon är extremt trött efter dagis och har i flera dagar nu somnat inom fem minuter efter lunch.. dock inte idag. När hon blev så trött att ögonen började rulla nere vid matbordet så gick jag upp för att lägga henne. Det gick inte en minut så ropade Emelia nerifrån att hon ville ha mer mat.


Amanda låg hyfat stilla men reagerade lite.. Jag svarade att jag skulle komma snart.. Men Amanda somnade inte.. istället bajsade hon!


blöjbyte och samtidigt passade jag på att ge Emelia mer mat.. sedan till sägen för ett nytt försök..


Gick inte bättre nu.. Amanda verkade inte alls trött längre. Efter en stund började hon slappna av igen.. Då kom stora syster smygandes. Hon var duktig för hon smög in och satte sig i sin säng med en bok. MEn när hon sedan började öäsa högt och sjunga ur boken så piggnade lillasyster till igen! SUCK..


Fick be Emelia läsa tyst istället och det gjorde hon. Efter en stun slappnade Amanda av igen.. jag tror rent av att ögonen slöts om så bara för en halv minut.. för då hade Emelia tröttnat på boken och bestämt sig för att titta vad som hände ute och drog resolut upp rullgardinen. Lillasyster vaknade med ett ryck och var sedan smått omöjlig att natta om.


Fick byta ännu en bajsblöja samt hann få allmänt psykbryt på icke sovande skrikande ettåringar innan jag beslutade mig för att ge upp! Den där halvminuten räckte som powernap det var bara att inse!


Eftermiddagen lär bli rätt tuff eftersom åtminstone Amanda kommer vara ordentligt trött här...


Undrar hur långt tålamod jag har.. Dålig sömn om nätterna och ingen chans att ta igen det på dagarna är ingen hit när man ska passa trötta barn..


Ibland önskar jag att jag drack kaffe!

Av Anna med Icka, Tingeling och Trolla - 15 augusti 2008 10:28

Igår startade kurs två och det kändes som om det gick bra! Det är ett gäng glada entusiastiska förare med roliga hundar!


Kul att se!


Tingeling har äntligen plockats ut ur tratten (utomhus iaf..) och vi har börjat träna lite smått igen!


Balansen fick vi massor av missar på när vi satte igång men efter bara två tre korta pass har hon skärpt till sig och vi är väl uppe på kanske 80 procent igen.. Bättre ska det bli! :-)


Satte upp fyra pinnars slalom för att få lyckade reslutat med mycket belöning och det fungerade bra! De flesta ingångarna fungerade också bra.


Körde också en cirkel med hopp och tunnel och det flöt fint :-)


Kändes som om hon var mycket lycklig att änligen få arbeta på riktigt igen :-)


Har haft hela två timmar på mig helt utan barn idag! Inskolningen går toppen så idag lämnade jag bara och åkte hem! :-) Ska åka tillbaka och hämta om tio minutern nu.. :-)



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards