Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 7 augusti 2008

Idag har mormor varit på besök. Vi åkte allihop ut till Helen och ´hennes nya hus. Fördrev några timmar med snack om ditt och datt samt tittar på hur reparationerna fortskrider.. Huset var demolerat men man kunde se vartåt det lutar.. ska bli spännande att följa.


Emelia var överlycklig då hon en pensel två burkar med färg och en överdragsrock fick gå lös på lekstugan helt utan restriktioner. Där blev lila och vita fläckar på både väggar tak golv fönster och staket! Mycket spännande.. hoppas hon kan se skillnaden mellan lekstugan och andra hus bara ;-)


Efter mosterbesöket åkte flickorna, jag och mormor och badade i Skruv!


Sedan var det dags för kvällsmat och kvällsrutin! Mormor avvek hemmåt efter badet och jag fick Emelia i säng till åtta.. Amanda sov dock en stund i bilden på väg från moster vid tretiden så hon var inte trött! Hon somnade för ca två minuter sedan! SUCK!!!!


Ska gå och lägga mig jag med nu.. Ska bara betala in medlavg. till Afbv.. det visade sig att jag missat det och de var snälla nog att meddela mig det innan helgen så att jag kunde betala och därmed få vara med på SM:et.


Imorgon bär det av.. en hund (tror jag) och jag.. inga barn och ingen skadad hund.





Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards