Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 3 augusti 2008

Imorse tidigt tidigt gav jag och Icka oss iväg mot skåneland för att tävla! Väl på plats gick vi en promenad tillsammans med Helen och Mist som också erbjöd oss boende nästa helg (jag har som vanligt slarvat med att boka nåt..)


Resultatmässigt var dagen en katastrof! I båda klasserna fann hon det helt omöjligt att sitta stilla i starten! Hon reste sig och gick flera gånger... det märks att vi tränat dåligt i den senaste tiden! I agilityloppet som var först rev Icka två hinder men gjorde i övrigt ett riktigt tight och fint lopp (utom en sväng precis i slutet då jag slutade jobba eftersom jag visste vi hade tio fel) Tror hon hade näst bästa tiden trots att det var agilityklass och trots den gigantiska slutsvängen :-)


I det andra loppet tjuvstartade hon och rev första hindret och då tappade jag nog sugen lite.. ett katastroflopp.. fick gigantiska svängar på flera ställen eftersom jag jobbade dåligt! Det slutade i en disk då jag tappade henne närar fura olika tunnelöppningar at välja på och jag intejobade ordentligt!


Bara att sätta sig i bilen hela vägen hem igen.. Trist.. Vet dock att jag MÅSTE träna innan helgen!


När jag kom hem var Bobbo och Maria kvar så vi pratade en stund innan de skulle åka och Amanda som var jättetrött beövde sova middag.


Jag nattade henne och tog sedan tag i inbjudningarna till kurserna! Igår skickade jag iväg dem och om alla vill ha sin plats så finns där nu endast kvar en plats i vardera kursen! :-)


På kvällen var det vallning igen! Jag och Ylva skulle gå för Ting får fortfarande inte göra nåt..


Ylva var duktig men lite för mesig så för att sätta fart på henne och få henne och trycka på började jag springa runt som en galning! Höger vänster fram och rätt igenom flocken och sedan runt igen.. Ylva var inte sen att hänga på och jobbade kanon fint! Hur mycket jag än försökte skaka av mig får och hund så hade jag dem i haserna när jag vände mig.. försökte jag splitta fåren hade hon samlat dem igen innan jag hann blinka..


Tre omgångar drillade vi henne och sista gången försökte vi skapa kaos genom delningar och hon fick joba på att hålla isär två flockar.. Det gick mycket bra ända tills vi delade av ett får från de övriga och jobade på att hålla henne från de andra! En stund gick det bra men så rätt var det var hade hon hittat tillbaka till dem igen! :-)


Vet intee hur Ylva upplevde det men jag var helt slut både i huvudet och i benen efter våra pass!


Kul var det och jag längtar tills Ting är bra igen och kan vara med hon också..





Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards