Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 26 september 2009

Av Anna med Icka, Tingeling och Trolla - 26 september 2009 11:01

Jag hinner liksom inte med att uppdatera så ofta som jag vill..


Sedan sist har vi tränat vallnig på får en gång och då fick både Ylva och Ting agera i lina. Speciellt stor var skillnaden på Ylva som fick ett helt annat självförroende! Även Ting var det bra på då jag kunde styra upp henne när hon började flanka för mycket eller när hon försökte smyga upp i balans istället för att fösa. Nyttigt mao!


Sedan tycker jag också att Ting har mycket sämre bågar på får än hon har på korna där de nu börjar bli RIKTIGT fina (åtminståne på våra kor och i den hage vi tänat mycket i nu) På korna har hon också väldigt fina naturliga stopp i upptagen så jag inte ens behöver säga till henne,, dessa saknas helt på fåren och dessutom tar hon inte kommandon om jag kommer för långt bort. Så omgång två med Ting blev flankeringsträning med stopp! Efter ett par flankeringar där hon snävade in blev jag irriterad och körde bort henne lägre bort och se på den sedan höll hon ut.. :-/


I veckan nu har vi vart två vändor till korna och en vända till Ikea. Köket till garget är i det näraste bestämt och beställningen ligger hos Ikea och väntar bara på ett ok från oss. Vi vill disskutera med vår byggmästare en sista gång innan och det görs på måndag. Sedan beställs köket och om några veckor kommer det. Spännande!


Nu steker jag pannkakor för fullt. Picknickkorgen ska packas och sedan bär det av för mig och barnen till fårhagen! :-D


Bebisen gör inget stort väsen av sig.. sammandragningar har jag ofta och ibland regelbundet men något mer än så är det inte.. Vi får helt enkelt fortsätta vänta.. 6 dagar kvar till BF nu..

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28 29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards