Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 12 mars 2009

För sista gången hoppas jag! Nu har vi fått napp och även efter att ha delgett våra nya lagkamrater tävlingsplanerna så ser det ut som om de vill vara med! :-) Såååå skönt!


Nu kan vi sätta oss och anmäla och såsmåningom se till att prestera riktigt bra på banorna så att vi kommer med till SM 2010! :-)


Någon träning blev det inte igår. Ascii hade satt i sig aldeles för mycket chokladämnen för att det skulle kännas bekvämt att inte agera och fick åka till veterinären istället. Får vila ett tag så att det står klart att hon inte drabbats av någon förgiftning! :-/


Får se om vi kan få till träning någon annan dag!


igår var jag och shoppade kläder inför helgens bröllop! Provade mängder med klänningar (hatar att prova kläder.. vill hellre träna hund) och fastnade till slut för en brun historia med rosa detaljer till. Dyrt blev det och när jag kom hem fick jag fullständigt underkännt av Magnus! Priset sket han i men klänningen var inte alls godkännd! Jag rotade runt i garderoben och fick fram en annan brun klänning jag haft länge men inte använt så många gånger. Den införskaffades inför ett annat bröllop som skulle bevistas.. Hör och häpna den passade! Så idag blir det retur på den nya klänningen även om den del av de rosa attiraljerna behålls och kombineras med den gamla klänningen istället..


Skönt att det löst sig men jag skulle inte tro att det blir roligare att handla kläder nästa gång! Varför genomlida plågan om man sedan ändå får underkännt och får returnera varorna?? Känns som om jag bara slängt bort tiden.


Idag måste jag köpa nya underkläder (klänningen är en halterneck och behöver en bh som passar till det (den jag köpte till då har försvunnit..)) Dessutom behöver jag köpa present till brudparet. Jag vet dock vad jag ska köpa om jag hittar det så det kanske går relativt smärtfritt.. håll tummarna!


Ikväll hoppas vi på gäster! Vänner till oss kommer och hälsar på! :-) Fast det innebär att det inte blir någon träning ikväll heller.. men men :-/



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards