Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 29 maj 2010

Helt färdig efter karnevalen..


Jag och mina tre barn fick med oss Lotta och Klara och åkte iväg för att vara med på Emmabodakarnevalen! Karneval är väl alltid kul och denna kantades av roliga saker som modevisning, godisregn, fiskdamm, och inte minst karuseller!


Kom dit glada i hågen trots att himlen inte direkt såg ut som om den tänkte ge oss en bra dag..


Det första vi kunde konstatera var att de annonserade "karusellerna" visade sig vara en endaste liten tråkig snordyr kausell, den gick bara runt runt och bestod av fastsvetsade gamla trehjulingar och annat smått och gott. Lite trist början.. Fick sedan syn på ETT pilkastningstånd (inga andra lotterier eller liknande hade de..) Barnen fick kasta (20 kr för två pilar!) vars en gång och de 5 meter som var till bordet som var ytterligare en meter och dessutom för högt för barnen att nå över kändes en aning orimligt för dem att klara så jag bad om handikapp.. De fick då kliva upp på bordet och kasta. Emelias pilar (hon är trots allt fem) nådde nästan fram till tavlan saknades kanske en halvmeter. När han ville ha Amanda också på bordet sa jag ifrån. En två, snart tre åring kan inte ställas på ett bord med pilar i händerna då ramlar hon ner! Hon fick då under protest ställa sig framför bordet och lyckades därifrån faktist överbrygga hela två dm av de fem meter som det var till tavlan!!


Vidare till modevisning  som tyvärr visade sig vara blyga damer och tjejer som smög ut på scenen, godisregnet missade vi då vi stod på fel plats med ca 50 m (tre små hinkar kastades ut och allt var över innan man fattat vad som hände! som sagt vi stod faktiskt precis intill och fick ändå fråga för att fatta att det redan varit!!), fiskdammskön var så lång att jag och Lotta kunde turas om att gå och handla och ändå hinna ut igen innan det blev vår tur.. (ett fiskespö och ett par hundra ungar!! )


Till lunch bestämde vi oss för ett cafe i närheten och gissa om det var en nitlott. Beställde tre pajer och de serverades med tre minuters mellanrum (så lång tid tog det att värma dem i micron!!! och dessutom bestod pajerna av färdigköpta pajer sådana som man hittar i frysdisken på ica!!!! och detta tog de 60 spänn för och då ingick INTE dricka!??? GHA!! Den ena nitlotten efter den andra!


Regnade gjorde det i skurar hela dagen..


tur karnevalståget var trevligt!



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards