Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 26 maj 2010

Jag valde att gå in på smålandsposten och tipsa om fiberorättvisorna.. får se om det fick någon effekt.


Här är det full rulle. Det spacklas på ovanvåningen och jag har därför lagt en del tid på att städa ur efter snickarna så att det ska bli lättare att komma åt och mindre skräp i spakel och såsmåningom färg. Mer tid på bygget innebär tyvärr mindre tid för träning av hundarna. Dessutom är agilitybanan övervuxen (kräver en omgång med trimmern) vilket innebär en del jobb innan träning där är aktuell.. Dåligt samvete men lätt hänt när man inte har en tävling framför näsan. I helgen ska visserligen Ting tävla men inte med mig. Det är bara två lagklasser (och klass två och tre) så det känns inte helt motiverat att lägga en hel helg borta för det. Laget får låna Ting istället. Trist för Oskarshamn är en av de trevligaste tävlingarna på året men som sagt i år arrangerar de inte klass 1 :-(


Har anmält till tre IK1 (ska bara betala också) så nu är jag mer träningssugen i den grenen! :-D Någon som vill träna med mig så hör av er!


Mina träningsstutar lever fortfarande (men några av dem ska till slakt snart) så dem tränar jag på om/när jag får en stund över. Det blir dock mest hämt och fösning på dem då hagen inte är lämplig för drivningar och flocken inte heller så lätt att hålla samman alla gånger.


Ikväll var det föräldrakväll på dagis. Barnen fick visa upp allt de gjort under året och de sjöng även fint för oss. Emelia sjöng samma vers två gånger för oss helt oberörd av att alla andra sjöng en annan vers! Antingen sjöng hon så högt att hon inte hörde de andra eller så ansåg hon att hon visste bättre och struntade i att anpassa sig till de andra som ju uppenbarligen hade fel! Söt var hon iallafall :-D och duktig med för resterade 6? sågner kunde hon hela med rörelser till!






Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards