Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 6 maj 2010

När åskan gick häromdagen trodde jag vi skulle bli av med huset. Åskan dundrade presis hos oss eller i byn och varje gång det blixtrade fräste det i alla ledingar! När det sedan dundrade skakade huset! Jag drog duktigt ur både dator och TV men av någon anledning hjälpte det inte riktigt för sedan tod det gott och väl ett dygn att få igång internet.


En uppdatering får det bli idag för sedan sticker tre femtedelar av familjen söderut över helgen för att tävla :-D


Har hunnit med ett par pass agility härhemma och ett pass i Nybro. focus har legat på kf som vanligt och det har blivit uppenbart att Ting har svårt för störningar. Running kräver att hon satsar allt frammåt för börjar hon tveka eller kikar runt sig på andra hundar eller kossor så blir det fel på kf.  Träna mer sånt mao.


Tränade även lite vippa och A i Nybro och det gick utmärkt! Inga problem alls på någon av dem! Även slalomen var fin!


Vi har också vallat några pass. Ett av passen hade stutarna vandrat iväg ett par hundra meter bort i hagen. Jag skickade Ting att hämta dem och det skötte hon med den äran! :-D Härligt att se att mycket av det fina som vi fick fram i höstas snabbt kom upp till ytan igen bara hon fick börja träna! :-D Vi provade också att dela dem och då fick hon jobba! Inte på själva delningen men på att hålla dem isär därefter! När stutarna insåg att de delats ville de avdelade promt tillbaka till resten av gänget! Nyttigt! Jag hade stor hjälp av tänket från Evas delningskurs när det gälde att hitta och skapa flyt och luckor!


Nu är det dags att packa för ikväll är det agilitytävling liksom på lö och sö! Ska bli jätteroligt! :-D Får se om jag har tillgång till dator/hinner uppdatera något under helgen eller om det får bli en sammanfattning när jag kommer hem igen!







Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards