Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 5 juni 2009

Fick lite pank ikväll.. imorgon är det tävling! Undrar om Ting kan slalom? balansen? vippan, A:et.. osv hopplöst! För att kunna sova gav jag mig ut fem över tio för ett kort pass.


Det bleven 13 hinders hoppkombination som hon satte snyggt på första försöket! Sedan blev det balanser med running och target och slalom och ett par vippor och något A. Hon skötte sig nästanhelt felfritt.. Balansen studsade hon en gång (var på kf men ej godkännt enigt mig) men i övrig fanns inget att anmärka på!


Nu ska jag sova gott!

Igår tog jag mig tid för ett litet pass agility. Med Ting blev det kontaktfält och slalom (känns som det eviga träningsmomentet). Hon gick ur slalom några gånger innan det på nytt trillade på plats. Tänk att det är en sådan färskvara med unga hundar!


I morgon är det fyra klass 1 i Växjö (nästan hemmaplan ju!) ska bli jättekul och vi får se om Ting och jag kanske kan hitta runt banorna för en gångs skull ;-) Båda barnen och mormor ska med.. :-)


Icka fick för första gången på länge vara med på banan igår. Hon fick ta några tio centimeters hopp två slalom ett par balanser och någon tunnel. Jösses så lycklig hon var! Hon skakade i hela kroppen av upphetsning innan och gnällylade fram sin otålighet innan jag lät henne köra lite. :-) Det var oerhört svårt för henne att behärska sig på kf och stanna till 2+2 så som jag vill :-)


Lyckigare hund får man leta efter!


Hon verkade inte ha ont varken före eller efter och jag hoppas ju att hon ska hålla för agility även framöver åtminstone på en pensionärsnivå med ett eller ett par lopp om dagen.. Det skulle göra henne och mig väldigt lyckliga!


Någon Sm-satsning individuellt till nästa år blir det iallafall inte men jag har förlikt mig med den tanken nu :-)


Hade kurs igår och OJ vad de imponerade på mig! Det är knappt man kan tro att det är samma hundar på banan! :-D Superduktiga var de igår!



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10 11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards