Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 27 maj 2009

Jodå det fanns tid för lite träning innan kursen men tyvärr hade någon av grannarna bestämt sig för att skjuta lite just då. Av någon anledning är Ting ganska berörd av skjutande (åtminstone på nära håll) så hon var allmänt låg och skakig när vi var ute för att ställa iordning för kvällen.


När det var klart tänkte jag att lite agility kanske kunde bryta spänningen och lätta upp humöret på Ting men tänkte inte på att det kanske kunde bli tävrt om också. :-/ Ting kunde kanske överföra rädslan på agility???


Tempot var uselt iallafall på det vi gjorde och mitt i en slalom kom ett skott och Ting gick naturligtvis ur. :-( Tog om en gång och när det blev rätt (och långsamt..) bröt jag träningen och belönade massor och gick sedan in. Får försöka träna någon annan gång när skotten inte är så nära och inte så ofta som de var igår..


ikväll är det tävling.. vi får väl se!


Icka då. Igår var hon hos vet som röntgade, tog blod och tarmprover och undersökte henne. De hittade inget varken i blod eller tarmproverna som verkade konstigt knät var det inte heller något fel på. Ryggen däremot hade hon lite bryggor mellan kotorna på. Detta är högst individuellt hur det påverkar en hund. En del kan gå utan några som helst symptom och leva lyckliga och aktiva medan andra får jätteont av bara vanliga prommenader. Vilken sort Icka tillhör vet jag inte än..


Nu gäller några veckors vila och därefter får vi se om det kommer att gå att tävla med henne mer eller inte. Glukosamin har rekomenderats.. :-/


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards