Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 26 maj 2009

Det är inte lätt att hinna med allt man ska hinna med på de 24 timmar man har till sitt förfogande under ett dygn. Igår eftermiddag åkte jag med Emelia till farbror doktorn som skulle spela pip i hörlurarna som lilla tjejen skulle höra och markera. Testet är obligatoriskt för fyraåringar och hon fixade det galant! Enda problemet var väl att hon tröttnade efter ett tag och ville ge mig lurarna för att hon tyckte det var min tur! Efter lite övertalning fortsatte hon dock testet :-)


Efter testet åkte vi till dagis och hämtade Amanda och sedan var det hem och laga kvällsmat som gällde för tiden hade liksom runnit iväg en massa! Magnus skulle jobba lite så jag var ensam med barnen och hade därmed inte tid för någon träning precis då. Icka går liksom före på de små stunderna som blir över..


Kvällsmat och sedan kvällsprocedur med tandborstning, pyjamas, undanplockning och lite bus sedan var det saga och säng som gällde! Barnen var så duktiga och fixade det mesta helt själva (ja jag borstade ju tänderna och så men de tog av sig och Emelia på sig pyjamas själv..)


Medan de donade med kvällen så satt jag i en fotölj i deras rum och sydde (hundarnas bur gick sönder för ett tag sedan då Ting bröt sig ur den) jag har liksom inte haft tid att laga buren och kände att nu var det dags! Jag hade buren med i helgen och kom på när jag packade upp den att den inte var hel.. :-/


Precis innan vi skulle läsa sagan kom Emelia på att hon glömt sköldpaddan hon fått av doktorn nere och skulle gå och leta efter den. Amanda skulle naturligtvis hjälpa till och jag valde att sitta kvar för de skulle ju bara ner och så upp igen.. trodde jag.


När jag sytt ett tag och jag insåg att det var helt tyst i huset blev jag lite fundersam.. var var barnen?


Jag gick ner och där stod dörren på vid gavel och en hund, den yngre av svärföräldrarnas var borta liksom barnen... OJ!


Barnen var i trädgården. Iklädda pyjamasar, Emelia hade sina sandaler och Amanda hade en sko! Den andra hade hon glömt eller inte lyckats ta på.


Sköldpaddan låg i hallen! :-)


Jag frågade vad de gjorde ute! Hämtar hundarna kom det självklara svaret. Vad hundarna gjorde ute framgick inte. Moa, Icka och Ting hade varit snälla och gått hem när barnen sagt till dem men inte Ylva! Så de försökte nu få Ylva med sig in.


Söta damerna! :-D


Ropade in Ylva, som naturligtvis kom som ett skott när jag ropade och plockade med mig barnen in. Sedan nattade jag dem.


Sedan spenderade jag nästan hela kvällen med att fortsätta sy och trockla buren och jag är inte ens färdig än. Fast nu är det inte så mycket kvar längre! Klockan blev elva innan jag gav upp systugan och då kändes det som för sent att sätta igång Tingelingträningen.


På nytt blev det Icka pass och Ting tyckte jag var skittråkig som inte ägnade mig åt henne utan bara åt tanten. :-/ Jösses så sent det blev innan jag lyckades krypa ner i sängen..


Imorse steg jag dock upp och tog mig tid för ett kort pass med henne med. Focus slalom och bara sex repetitioner av 16 pinnarna. Hon gick ur en gång (då jag försökte springa förbi henne) men i övrigt var de andra lysande! :-) (trots att jag sprang förbi någon mer gång..) Kanske går att få ordning på slalomen innan helgen??!! :-) hoppas det :-)


Tror nog jag ska hinna med ett pass ikväll med. Magnus har ju barnen då jag ska ha kurs och innan dess brukar man kunna få lite tid över för egen träning :-) Ja så måste jag förstås avsluta burlagandet också ikväll någongång och så.. och så..


Å om dygnet bara hade trettio timmar eller ännu hellre mer! då kanske man skulle hinna med att sova någon gång med.. och kanske ge Magnus en och annan välförtjänt kram!


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards