Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 2 maj 2009

Blir ett kort inlägg idag. Orkar inte skriva mycket.. Icka var i Tranås och skulle tävla idag och imorgon. Dels individuella klass tre och dels Exclusive serien.


Vi började med AG 3 oh Icka gör ett jättefint lopp om man bortser från ett gigantiskt avhopp på A-et! Det räckte till en 16 plats av 70-80 startande men tyvärr inte pinne..


när det blir vår tur i hopploppet. Ställer jag upp Icka som vanligt men när jag kallar in henne duckar hon första hindret. Startar om och får samma resultat. Startar om igen och Icka duckar för tredje gången = disk. ber henne hopp ett par gågner till och till slut hoppar hon och får då beröm av mig innan vi skyndsamt lämnar banan.. Orolig och förvirrad strycker ag över Ickas rygg och sidor och på vänster sida bak får jag en kraftig reaktion. Hon sjunker ihop och tjuter till! Hunden har riktigt ont.


Sedan följer en låg stund med klämande och kännande av både mig och andra och det är solklart så att hon har ont, Hon haltar inte varken i skritt eller trav men röra henne får vi inte utan att hon tjuter och rycker till.


Nedstämd gick jag till sekretariatet och strök henne frå både morgondagens klasser oh exclusiven. :-(


Nu återstår att se om det möjligen kan vara tilfällig ömhet eller om det är nogot värre som en rejäl sträckning eller muskelbristning eller till och med fel i höfter (hon är röntgad A som ung) eller annat..


VM ligger definitivt i farozonen.. :-(


Ledsen Anna med öm Icka!


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards