Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 3 maj 2009

En kort uppdatering. Icka har varit ute en hel del idag och det syns inget överhuvudtaget när hon rör sig. Hon slänger sig på marken och rullar utan att reagera? konstigt det där. däremot om jag rör vid hennes bakdel så börjar hon darra. Troligan mest av rädsla att det ska göra ont. Vid några tillfällen sjunker hon undan för beröring på vänster sida vid lårmuskeln.


hon skriker inget idag men verkar förtfarande ha ont. Jag maserar lätt lätt mest för att låta henne känna att berörningen inte leder till smärta.


har kollat av det mesta jag kan komma på. tryckt på rygg och andra bendelar, höftben osv utan några tecken på smärta hos henne. Har även strechat henne utan reaktion. Jag får göra vad jag vill med benet då..


Lutar mer och mer åt att det rör sig om en mjukdelsskada. Återstår dock att se hur allvarlig den är. Idag verkar hon iallafall mycket bättre. Skönt.


VM? Ingen aning! Känns som att det beslutet får tas på to em eller fre morgon! Reserv är vidtalad och kommer att finnas på plats. OM arrangören tillåter att vi sätter in en sådan. Det vet vi inte än.


Livet känns allmännt deppigt just nu :-(


Har haft en toppendag med barnen idag så inget ont som inte för nåt gott med sig eller vad de nu säger.. :-/


dessutom har jag fått tid över att träna Ting lite.. Vet att det var ett tag sedan jag skrev om hennes träning.. har försökt ett par gånger men då har inläggen försvunnit och jag tröttnat!


Ting har iallafall fått focusera på vippan med target efter. Vill att hon ska bli kvar lite längre på den och har därmed gett henne en uppgift efter att vippen slagit i backen. Två tassar kvar på kf och dutt mot target. Det fattade hon snabbt och nu är den riktigt fin. Dock urplockad ur banor så det är bara den som tränas.. får se när vi får tid att plocka in beteedet i kombinationer. Har kört en del frammåtsändande samt inkallning med snävsväng följt av frammåtsändande också och slalom. hon är duktig. :-)


tror att löpet är över för denna gång. Svullnaden är borta och jag har inte sett några nya fläckar på golvet på någon dag nu :-)




Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards