Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 27 augusti 2009

Igår fick vi oss en smärre chock. Jag hade från ca 11 på kvällen rejält ont i rygg och ryggslut med jämna intervaller. De kom inte så tätt så vi avvaktade hela kvällen och hela natten. Jag trodde dock inte att de skulle ge med sig eftersom mina tidigare två börjat likadant och då bara blivit värre och tätare med tiden och inom ett dygn har förlossningen varit över.


Magnus fick mitt i natten ställa sig och packa en väska åt oss och en åt våra barn samtidigt som han fick agera stöd och ryggmassör åt mig under de värsta perioderna. Hu va ont det gjorde! Kändes som om ryggen krossades eller nåt.


Vid fyratiden på natten avtog dock smärtorna och jag somnade i en timma innan väckarklockan ringde. Bestämde mig rätt snabbt för att stänga av och somna om! När jag sedan vaknade vid 6.40!!?? steg jag faktiskt upp och pallrade mig iväg till jobbet.


När jag fick tag på min barnmorska fick jag skäll! Jag skulle ha åkt till förlossningen omedelbums förstås.. Bebis är ju inte stor nog att komma ut än och hade behövt cortison mm för att hjälpa den OM den hade kommit ut. Oj tänkte inte på det.. Tänkte liksom bara på att man alltid blir hemskickad om man kommer innan värkarna är tillräckligt täta.. :-/ Jaja nu vet jag till nästa gång och denna gången gick det ju bra. Bebis valde att stanna kvar ett tag till.


Väskan får dock fortsätta vara packad för säkerhets skull. Pappa och syster är dessutom vidtalade som barn respektive hundvakt med kort varsel om det skulle behövas. Svärföräldrarna som bor närmast och som kan ta både barn och hundar var och är liksom bortresta just nu.


I övrigt är det lungt ja förutom att jag naturligtvis inte orkade jobba heldag igår utan fick gå hem och sova på eftermiddagen. Dessutom har chefen bestämt sig för att slutgilltigt porta mig från alla syner och förhandlingar framöver. De vill inte agera barnmorska påstår han! :-D Nåja det får jag väl stå ut med och bli kontorsråtta framöver. Jag som älskar att åka på syn! det är så underbart lugna och sköna dagar samt att man får se solen annat än genom fönstret!


Huset kom förresten i tisdags och igår em sattes takstolarna på plats! Huset tar form fort nu och det är skithäftigt att följa! Fort går det (de är fem snickare och två murare som jobbar där nu!) och stort blir det! Man är så van vid den tomma ytan att huset upplevs som gigantiskt när man står brevid det!


Har varit inne och vandrat runt lite i rummen också (fast där finns inget golv än utan man får gå på utlagda skivor och passa så man inte ramlar ner..) och det känns riktigt bra! Trevligt på något sätt! :-D


Längtar tills det är helt klart men än är där massor av arbete kvar!



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards