Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 3 augusti 2009

Jaha så var semestern slut för denna gången.. (ja jag har visst ytterligare 30 dagar att ta ut i år så det blir lite mer framöver :-) )


Har hunnit med massor trots att jag inte hade något inplanerat alls från början. Det har varit flera besök, massor av bärplock och därpå följande geleande och syltande eller glass fixande för den delen.. Sedan har det fiskats kräftor och fisk och varits på Ölands djurpark. och så har det förstås tränats hund mest vallning men även en del agility. och som ni redan vet även tävlats och hållits uppvisning.. Jösses så mycket man hinner med när man är ledig.  


Det slog mig dock att även om jag hunnit med massor av vallning (ibland flera pass om dagen) så har det uteslutande tränats på nöt (eftersom det är det jag har tillgång till) Känns inte helt bra då vi ska "tävla" på både får och nöt i helgen! Ska därför ägna eftermiddagen åt att ringa och trakassera vänner med får och tigga om ett träningspass på dem en kväll här i veckan! Åker ju to kväll så det är inte mycket tid att vifta på!


Hoppas kunna få till ett pass det skulle kännas bättre!


På korna går det sisådär. Vissa dagar går hon såååå fint med lugna fina stopp och snygga flanker och tar vänster och höger som om hon inget annat vill än vara till lags.. medan andra dagar ser ut mer som det gjorde på VP:et. Knäck i öronen, eld i baken och eget race hela vägen. Ja jobbet blir liksom gjort men fort och stressigt och inte alltid så som jag hade önskat... (typ på rätt sida träd eller grindar eller annat.. )


Vi får väl se till helgen hur hon agerar.. Kan bli kul för dem som tittar mindre kul för mig kanske. Jag får dock försöka komma ihåg att hon KAN gå riktigt bra ibland ;-)


Amanda ska få följa med på valltävlingarna i helgen. Svårt för mig att ha två med mig och svårt för Magnus att ha två på bygget så det blir en kompromiss.. och denna gången är det Amandas tur att följa med mig..



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards