Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 25 augusti 2009

Jag hade funderingar och planer på att efteranmäla till helgens VP men lördagen gick inte eftersom VP:et låg em och vi skulle på födelsedagskalas samma tid.


Efter tävlingen (Anja var ju med) fick jag mess om krångliga får som inte ville vara med och drog om de fick chansen blev jag dock oerhört tveksam till om jag ville vara med. Jaffa är längre kommen än Ting i träningen och hon hade tappat fåren. :-/


Tvekade länge länge men bestämde mig på sö fm för att jag nog skulle ge det en chans ändå. Jag vet ju inte riktigt när jag får chansen igen med ordentligt med träning innan..


Förbereder mig för att sticka iväg frammåt lunch (VP:et skulle gå efter IK1 bägge dagaran) men hinner aldrig sätta mig i bilen. Får nämligen ett mess från Anja om att hon och Jaffa blivit godkända!!


STORT GRATTIS TILL ER!


Själv blev jag dock oerhört snopen och ganska besviken när jag insåg att VP:et redan gått! Jag hade missat det helt! :-( Det visade sig att de flyttat VP:et till fm eftersom de ville ge deltagarna mindre trötta får och därmed bättre förutsättningar.


Alla anmälda hade naturligtvis informerats men jag var ju inte anmäld utan hade tänkt efteranmäla då maxantalet inte var uppfyllt..


Trist men kanske lika bra! Nu får vi träna mer vid senare tillfälle för att ta chansen när magen är betydligt mindre! :-)Jaja så det kan bli!


Idag kommer huset!! Magnus tror att det står på plats redan ikväll!!?? Jösses när det händer så händer det fort! Det blir många sena kvällar för Magnus nu så det blir mest barntid för mig. Hundarna får försöka roa sig själva en del..


Idag ska jag även på tillväxt-UL, alltid lite spännande :-)


igår tränade Ting lite agility dels med Emelia (de bröjar bli riktigt duktiga även om Emelia inte alltid vet i förväg vilket hinder hon ska ta vilket får rätt märkliga konsekvenser i banväg :-D) dels med josse (jösses den hunden har inga som helst planer på att ta balansens kf om hon springer med någon annan!) och lite med mig, men jag hinner inte med och känner att det är lite trist när hon springer och väntar på mig för det gör hon :-(


Uppenbart var iallafall att vi behöver träna mycket bakombyten framöver! Detta borde jag ju kunna traggla även om jag inte är så rörlig just nu! Ting läser trycket väldigt bra men vill liksom inte fortsätta frammåt när man börjar trycka. Svänger mao aldeles för tidigt.


Icka fick köra ett varv hon med! Så enkelt det är med henne! Jag hinner med eftersom hon fortsätter utan mig när jag stannar! Jag behöver inte vara alls så nära eller aktiv med henne! :-D Även tjockisar som jag kan köra agility med en sådan hund! Underbara tösen! Uppfarterna tycket hon dock kunde skippas :-D Jaja vad gör väl det! ;-.)


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards