Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 4 augusti 2009

Igår kväll var det kräftkok som gällde. Vi sköljde kräftor och ungarna hade buskul med att stoppa ner dem i kokande vatten. Skräckblandad förtjusning förstås att hålla och lyfta kräftorna. Icka var mer nyfiken än Ting som höll sig på behörigt avstånd från dem som fick krypa på golvet en stund.


Mmmm vad det luktade gott i hela köket! :-) ikväll har vi lovat barnen att de ska få smaka! igår blev det för sent och kräfotorna var för varma när det var dags för barnen att sova.


Amanda frågar hela tiden "vaj äj kräftorna?" och vill hellre fiska fler än åka till dagis! :-D Hon var för övrigt tuffare än storasyster (eller mer dumdristig!!) för hon hade minsan inga problem med att sticka ner handen i kräftspannen och försöka fiska upp en kräfta eller två! Tyr ingen av dem nöp henne för det var inte alltid hon lyckades få "rätt" grepp om ryggen på dem!


Som jag planerat igår ringde jag för att terrorrisera fårägare med min och Tings närvaro en ikväll och ev imorgon och jag fick napp direkt! "Kom du bara! Skicka ett mess så kanske jag kan göra dig sällskap i träningen!" var svaret jag fick på första telefonsamtalet! Toppen!!! Mao ska det vallas får ikväll!


Med lite tur får jag sällskap för då blir det bättre och naturligare pauser för hunden annars måste man tänka sig för så man inte kör för länge. Blir det strul vill man ju så gärna fixa till det innan man slutar och är hunden för trött.. ja då blir träningen därefter! Tycker det är svårt att begränsa mig i just vallningen.


Ska bara få ihop lite timmar på jobbet nu innan det bär av mot fårhagen!! Längtar :-D



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards