Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 30 maj 2011

Helgen som gick var fri från tävlingar men det betyder inte att den var fri från hundaktiviteter. Jag hade fått två förfrågningar inför helgen och tackat ja till bägge. Så lördagen packade jag in tre barn och två ungar och drog till Emmaboda för att delta i deras karnevalsparad för Emmaboda BK:s räkning.


Vi var på plats tidigt då jag tänkt köpa en bit mat till mig och tre hungriga barn inne i Emmaboda vilket inte borde varit så svårt med tanke på att där pågick en karneval men det skulle visa sig mer än lovligt svårt. Med bil tog man sig inte fram så lätt och med tre barn och två hundar i bilen var jag inte jättesugen på att parkera långt bort, packa ur alla och släpa dem med mig till något stånd och sedan tillbaka till bilen igen.


Valde därför pressbyrån vid stationen som ett "säkert" kort. De hade dock inte särskillt mycket att erbjuda!! Inga risifrutti eller yoghurtar, ingen varm krov och endast ett fåtal grillade mackor. De trodde inte de skulle sälja nån mat eftersom det var karneval??!! Suck! De grillade mackor som fanns köpte jag och det gick ner i barnens magar.


Barnen gick sedan först i vårt ekipage, ska lägga in en bild senare.. utklädda till princessor och hundarna skötte sig ypperligt!


får skriva mer senare..





Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards