Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 16 mars 2010

Usch här är det fullt upp precis hela tiden. Facebook har jag hunnit uppdatera lite nu och då men här i bloggen ekar det tomt. :-( Ledsen för det men här är iallafall en liten update.


Den lilla vita har införskaffats.


          


Hon heter Penzee och var verkligen allt vi ville att hon skulle va. Pigg alert, lätt i munnen sammarbetsvillig, trygg, orädd, inte kittlig, lätt att hantera på alla vis. Hon är körd och riden och hoppad upp till 50 cm. Hon är en stor shettis 105 cm och dessutom lite tjockis men vad gör väl det :-D Hon blir nog aldeles perfekt för våra små töser :-D Å vad det ska bli kul att se minerna på söndagmorgon!!!


Nu ska vi bara hitta utrustning också. Sadel och träns ingick men vi saknar rockard, sele, mm som kan vara bra att ha. Någon som har en till salu?


Icka var lite dålig igår spydde och matvägrade för första gången sedan hon föddes!! fil gick dock ner och idag var hon hungrig igen :-D Ting är skendräktig och piper en massa när vi lämnar henne. Icka blir lite tokig på henne då hon är kontaktsökande och pipig och orolig och vankar fram och tillbaka.. :-/



Men det bästa av allt är att Magnus beställt ett lass grus som nu landat mellan husen här! Det gör att vi slipper sjunka ner i några cm lera varje gång vi ska till eller från bilar eller tvättsutga! Halleluja! :-D


Hundar och barn kan släppas ut utan att de kommer in fulölständigt leriga från topp till tå! :-D Åtrminstone tills snön smälter helt och "gräsmattan" (läs leran) i övrig kommer i dagen.

 

Amningsdags och sedan blocket eller hästaktiv eller någon annan sida där man kan hitta utrustning! 



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards