Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 25 augusti 2010

Av Anna med Icka, Tingeling och Trolla - 25 augusti 2010 07:41

Livet är intensivt just nu! Det händer mycket och jag hinner inte med att blogga riktigt. Här kommer iallafall en kortrapport från helgen.


Var i Nässjö och tävlade på söndagen. Två lopp i klass två var avklarade inom en och en halv timma sedan kunde jag åka hemmåt, utan resultat i fickan.


Trist för Ting gjorde faktiskt ett bra hopplopp förutom att hon gick ur slalom två gånger :-( Skittrist faktiskt..


Agilityloppet klantade jag bort. Hade hittat en suverän lösning i en passage men den krävde att föraren rörde på påkarna och sprang! Jag kom dit och stannade och funderade på vart jag skulle härnäst. När jag väl insåg att jag skulle springa var det för sent! Jag skulle runda en tunnel för att hinna före Ting längre fram men när jag nu började springa aldeles för sent så hade Ting för länge sedan hunnit fram och nästa signal hon fick blev då tunneln som hon inte skulle ta..


Mitt fel. Är man dum nog att inte sticka när man ska får man ha plan B istället och inte försöka genomföra något som är dömt att misslyckas..


Ting skuttade av balansen därefter så jag tog om och sprang ut.


Efter tävlingen åkte vi på trevligt kalas!


När jag kom hem drabbades jag av en stor besvikelse på AFBV! De strular aldeles för ofta för att jag ska tycka att det är bra! Har tidigare gått ur då jag anser att de har liten för att inte säga obefintlig respekt för sina medlemmar.


Nu gick de ut med att SBA skulle gå i Nybro och då känndes det helt plötsligt befogat att kolla av hur Icka höll för agility igen. Körde ett pass med henne och höll koll några dagar efter tecken på eventuella smärtor men kunde inte se några. Då tog jag beslutet att anmäla henne till Nybro endast i avsikt att köra henne i SBA som en kul gej.


Jag gick även med i AFBV igen.


Två dagar innan anmälningstiden till Nybro går ut ställer AFBV in SBA!!??!! Då har fler än jag anmält till Nybro ENDAST för att SBA ska gå där! Vilket j****a skitsätt!


Ok det kan ju finnas skäl för att göra så här typ att arrangören är omöjliga eller nåt liknande så jag börjar luska! Det hela beror på ett missförstånd mellan AFBVs representant och Nybros arrangörer. Sedan har de istället för att som vuxna människor sätta sig ner och ta reda på vad som FAKTISKT gäller och vad den andra parten faktiskt menar börjat växla ilskna ord och sedan tog AFBV:s representant beslutet att ställa in!


Tänker man alls på oss medlemmar och hur detta drabbar oss ekonomiskt och på annat sätt?


När jag vidare börjar förklara och reda ut med arrangören det de missförstått och får dem att förstå vad som krävs och försöka lösa de problem som finns kring arrangemanget så är de MER än sammarbetsvilliga! De förstår vad de tidigare missat och de anstränger sig extra för att ta reda på regler mm för att kunna arrangera tävlingen för oss. TACK NYBRO BK!!!!! Medan AFBV:s representant sätter isg på tvären och vägrar ändra sitt beslut att ställa in tävlingen. Skälet som uppges är att det är för sent att göra det då infon inte hinner nå ut till alla medlemmar innan anmälningstiden går ut! OCH VEMS FEL ÄR DET???


AFBV:s första kontakt med Nybro togs två veckor innan anmälningstiden gick ut! Är det rimligt?????


AFBV har skött detta oerhört dåligt och min förhoppning nu är att de tar sitt ansvar och ersätter de medlemmar som drabbats ekonomiskt! (Fat chans men man kan ju önska att de inser hur jävla illa de sköter saker och ting)


Visst det är inga stora summor det rör sig om (åtminstone inte för mig men inte heller obetydliga pengar) men det handlar om principer! MAn behandlar inte sina medlemmar så här!!!!!!



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards