Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 27 januari 2010

Gissa om det var tur att jag gick ut och tränade innan! Nu snöar det, nej jag menar nu vräker det ner snö! Hade jag försökt träna nu hade jag fått ge upp för varken jag eller Ting hade väl sett hindren eller varandra för den delen.   


Träningen gick bra men när jag försökte kalla in genom slalom fick Ting så brått att hon inte hann ta de två sista pinnarna   


Nåja några extra repetitioner så fixade hon det.


Icka fick också köra några varv   galenpanna men hon var jätteglad över att få vara med  


Två inlägg på en dag?? Nä nu får jag nog ge mig!


:-D



Nu har jag kommit igång riktigt med träningen. Dvs med den träning man kan få ut på två hopphinder och ett slalom. Det låter kanske lite men är inte att förakta! Man kan träna massor av nyttiga saker med dessa hinder. Just nu prioriteras slalomsäkerheten. Ting fuskar när hon får brått och behöver förstå att det inte blir någon belöning när man inte tar alla pinnar.


Igår körde jag fyra!! korta femminuterspass med slalom. Två där det var rakt fram press och stress som gällde och två där vi körde svåra ingångar.


Första passet gick väl sådär men man märkte att hon gick upp i fart när hon insåg att jag hade strumpa med kött i med ut! :-D Andra passet var riktigt dåligt. Ingångar vad var det nu igen! fullt ös till första bästa pinne vilken kvittar väl??


Klickade ingångarna så fort hon gick in och struntade i att köra henne genom hela. Hon blir så trött snabbt då. På slutet fick hon fortsätta hela innan hon fick belöningen.


Efter några timmar gav vi oss ut igen och denna gången körde vi också ingågnar och nu gick det bättre! Hon började tänka även om felprocenten fortfarande var hög.


Sista passet för dagen körde jag rakt fram och stress igen. Tjo vad det gick! Nästan felfritt denna gågnen! Duktikg flicka hade fattat att det inte lönade sig att fuska med pinnarna.. får se om det sitter i idag..


Vi ska iväg och tävla i helgen så det vore bra om vi kunde få ordning på slalomen till dess :-/


Någon som vill samåka förresten? Halmstad v25 kör jag.


Nehe dags att ut och testa slalom ett pass idag med!



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards