Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 24 januari 2010

Efter feber i fredags förra veckan blev jag hör och häpna frisk! och inte bara jag utan hela familjen mådde bra lö sö och må..


Jag tog mig själv i kragen ordentligt och var till och med ute och tränade lite agility med hundarna! Jösses det var inte igår inte. Ting var duktig men har svårt för bakombyten och slarvar lite i slalom. Kanske inte så konstigt med tanke på den bristande träningen sedan tidigt i höstas.


Men så i tisdags så vändes det igen. Magnus blev kräksjuk och jag kunde bara vara glad att han var den enda drabbade. Han blev snabbt bättre och ons, to fre passerade och vi var alla på nytt friska men så natten till lö så började stackars Melina kräkas. och som hon kräktes. Hela dagen fortsatte det och hon fick inte behålla nåt. Telefonen gick varm till sjukvårdsupplysningen och barnakuten.. hon är ju så liten bara 3,5 månader. Vid åtta på kvällen åkte vi in. Melina var fortfarande pigg när hon var vaken men sov massor och fick inte behålla någon mat. Kissat hade hon inte gjort heller på hela dagen.


När vi kom fram hade hon dock kissat och sedan vände det. Hon har fått behålla maten sedan igårkväll men får väldigt lite att äta varje gång. Sover fortfarande mycket.. men ändå på rätt håll


Som grädde på moset så fick jag feber igår igen och har även feber idag.. SUCK!

'

Nu vaknade liten och då sKA HON FÅ MAT!



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards