Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 15 februari 2009

Av Anna med Icka, Tingeling och Trolla - 15 februari 2009 16:35

Snön som kom ligger kvar! Dessutom är det kallt (på nätterna är det -15) så det är ingern större risk att snön smälter och blir slaskig! På dagarna har solen strålat och värmt upp värden till kring nollan! Ingen vind har gjort dagarna underbara!


I lördags tog jag barnen med mig och åkte till Vargsmålen där vi mötte upp ett gäng isfiskare. Medan de fiskade fick barnen leka tillsammans med Valle och Ylva och sedan grillade vi korv! Det var jättemysigt och i närheten fans en slänt ner mot sjän där det var möjligt att åka pulka också. Tyvärr blev besöket kortare än tänkt då Valle lyckades få ner foten i ett av hålen och blev blöt ända in. Vi fick därför packa ihop och åka hem efter korvarna.


Vi följde med dem hem så att barnen fick leka en stund till och avslutade med varma bullar och mjölk innan vi satte oss i beilen och for hemmåt igen.


Körde sedan barnen till farmor och farfar för så här på alla hjärtans dag skulle Magnus och jag få lite egentid var det bestämt! Magnus hade bokat bord på Öland! Så vi satte oss i bilen och körde hela vägen till Halltorp där vi avnjöt en underbar femrätters tillsammans! Så skönt att få lite tid bara han och jag! :-)


På söndagen fick det bli pulka för hela slanten! Hundarna hade jätte kul då de sprang med oss upp och ner för backen :-) Även söndagen var det strålande sol och kring nollan så hela helgen har jag bara njutit av vädret!


Enda smolket i bägaren är att min bana är begravd under snön och agilityträning på hemmaplan har därmed hållits nere till nästan noll. :-/


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards