Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 11 september 2012

Av Anna med Icka, Tingeling och Trolla - 11 september 2012 07:50

Jag är nog en av världens sämsta på att uppdatera min blogg speciellt som det nu är väldigt spännande tider hos oss! Men just det att livet är spännande nu gör också att tiden inte riktigt räcker till för att sitta vid datorn. FB håller jag koll på genom telefonen som är med vart man än går och som man lätt kan kolla igenom när man ammar och får lite tid över. Men för att kunna få tid att sitta vid en dator så måste man bortprioritera något annat, städning, sömn eller annat som man faktiskt måste göra!


Nåja till väsentligheterna! Saga växer och börjar bli stor! Hu va fort tiden går! Foto: Lånat kusinens säng :-)

Leendena avlöser varandra och hon småpratar med en om man pratar med henne! Hon kan kämpa upp till en minut med läpparna i olika former innan hon får fram något ljud men man kan se att hon verkligen försöker härma de ljud vi gör för henne!


Hon har haft kusinbesök här i tre veckor! De två små har verkligen uppskattat varandra och kan sitta och prata med varandra långa stunder! Supermysigt! Mammorna har haft det mysigt också! Märkligt bara att tiden går så fort!


Över till familjens andra centrum just nu! Tingeling! Idag är det fyra dagar till hennes bf!! Hon börjar bli rejält stor nu! Hon är dubbelt så bred över ryggen som normalt och midjan har helt försvunnit. Ljuvren hänger under magen då de har svullnat och fyllts med mjölk.


Hon är riktigt matgalen samtidigt som hon inte orkar äta upp! Men nåde Icka om hon försöker ta Tings mat för henne. Vi har separerat dem nu så at Ting kan få ha maten ståendes. Amanda erbjöd Ting en gobit från bordet häromdagen och fick sig snabbt en läxa!! Ting tog inte bara mumsbiten utan fingrarna åkte med på köpet! Ting visste väl att man inte ska äta mat från bordet så det gällde att vara snabb att knipa biten innan matte eller husse fick syn på synden! ;-) Några tårar och tröstande pussar senare var Amanda glad igen men hon lär inte mata hundarna från bordet fler gånger ;-)


Ska bli bättre på att uppdatera här nu när det närmar sig!! Annars får ni hålla koll på FB där jag skriver och lägger ut blider allt som oftast!


:-D



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards