Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg under april 2010

Grrr! Skulle sätta mig och redigera lite i en film. Var hos en kompis häromdagen och fick klart för mig hur man ska göra. Han påpekade innan jag åkte hemm att filmen vi gjort (som jag skulle fixa till lite mer härhemma) hämtade sina filer i en specifik katalog. Naturligtvis hade inte jag den katalogen men det kunde jag ju skapa och sedan lägga dit materialet där och på så sätt lura datorn :-D jovisst jag lura en dator!!??


Kommer hem glad i hågen och ska sätta igång! Men ne se det gick inte för jag kunde inte ens öppna katalogen c:/ document and settings.


access denied står det när jag försöker. :-(


Därmed är det omöjligt för mig att skapa katalogen (som ju skulle ligga just där) och då kan jag inte heller varken se eller redigera i filmen vi gjorde.


Jag säger bara DATORER!!!! GRRRRRR!


Vad gör jag nu med endast dagar på mig att fixa detta dillemma??!

Jag hinner inte med mig själv knappt om dagarna och därmed inte heller bloggandet.. En och annan kommentar har hunnits med på facebook men det är knappt det heller.. Jag är en usel datoranvändare för tillfället :-D


På den ljusa sidan är att jag är ute mycket med barnen hästen och hundarna. Vårsolen har verkligen lett mot oss ofta den senaste tiden! Trädgården har faktiskt istort sett torkat upp! :-D


Agilityträning har det bara blivit mycket lite av och då på slalomen som står uppe. kf går inte att träna utan att jag sätter upp balansen (benen står i Vedamåla) eftersom snöhögen smält bort.


Vallningen har jag inte kommit igång med men vi är iallafall anmälda till kurs nästa helg. :-D Längtar redan! Ting har fått vara med i ladugården ett par gånger och fått träna att stå lungt och trycka bort nyfikna kalvar med blicken. Nyttigt att lära sig ta det lungt fast det är trångt.


Penne har vi varit ute med i omgångar. Ridit och kört vilket är supermysigt! Tänk va kul det är egentligen! Nu ska jag bara lära Ting att Penne inte är ett får som ska vallas och att hon och Icka ska följa vagnen lungt och fint så slipper de stanna instängd i boxen medan vi kör.


I övrigt har tiden gått åt till nya festförberedelser inför helgens dop. Nu är allt handlat och det är tom dukat inför kalaset men maten ska tillagas förutom allt det vanliga stöket med att få familjen festklar..


Förra helgen var jag på möhippa vilket var supertrevligt! Blivande bruden var glad och vi hade roligt helt enkelt! Vi provade afrodans (ett powerpass) och det var verkligen skitkul med massor av märkliga rörelser där man skulle kasta med huvud och armar åt alla håll.. Dagarna efter hade jag en grym träningsverk i hela korppen men mest i NACKEN!!?? jösses visste inte ens att jag hade muskler där!


Jag har också vunnit!!?? ett halvmeters påskägg med Dumle! Man skulle motivera varför man ville vinna det så det gjorde jag..

"tre godisälskande barn

har fastnat i frestarens garn

-ge oss dumleägg!

-det är bättre än tomte med skägg!"


Ja inte vet jag om rimmet var sådär jättebra men vann gjorde jag :-D


Ting var anmält till gåsahoppet i helgen men vi fick avstå. För lång resa för en dag (hade tänkt kombinera med besök hos bekanta men det gick inte) och för lite tid över för festplanerandet gjorde att vi stannade hemma istället. Lite trist men man kan inte få allt..


Nehe barnen kallar! Får räcka för idag.







Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards