Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 3 september 2008

När jag handlat fika igår och kom hem hade Magnus inte hunnit hem med barnen än så jag fick lite tid till mig och hundarna först. Körde några balanser (ett avhopp) några slalom (fyra pinnar med fart och ingångar från hö och vä..helt rätt hela tiden) och så lite cirkelövningar med byten och drag.


Hon gick jättefint! Ställde även iordning inför kursen så att hindren stod där de skulle. Sedan var det bara att skynda in och börja fixa med framdukningen inför fikat samt steka pannkakor till barnen.


När Magnus och barnen dök upp blev det pussande kramande och frågande om dagen på dagis.. Emelia berättade livfullt om sin dag och pannkakorna slank ner samtidigt :-)


Sedan var klockan så mycket att det var dags för kursen. Ut i hetluften ett tag! Samma övningar som förra veckan körde vi då det varit en del problem med dem! Kul att se framstegen på hundarna! Tycker att det blivit stor skillnad på de få gånger vi hunnit ha. Alla hundarna verkar ha jättekul!


Efter kursen blev det kräftkok och lite tid över för samtal med mannen i mitt liv.. phu det är inte klokt att där inte finns en minut över till att göra ingenting!


Nåja i morse steg jag upp tidigt igen för att hinna med lite hund innan jobbet och innan Magnus sticker och jag blir ensam med barnen! Klockan kvart över sex måste jag vara tillbaka för att ta hand om barn...


Hann med ett kort träningspass med Tingling i morse också. Satte upp fyra plus två slalompinnar och fick bra resultat i början. Sedan höll jag tyvärr på liiite för länge för mot slutet missade hon några gånger.. fick en korrekt med fart och attityd och valde då att bryta! Får försöka tänka på det ännu bättre (brukar bryta i tid..) i framtiden för det är inte kul när hon hinner bli för trött!


Innan vi körde slalom hade vi hunnit köra några balanser och några A. Det ser fint ut! Missade en balans och två A (körde kanske tio balanser och fem A) så det är ett rätt om utfall! Har inte riktigt bestämt mig för teknik på A:et. Måste fundera lite. men ska nog fälla ut det lite iallafall innan jag kör vidare.. bara för att få in springandet där och sedan höja det igen när jag kunnat klicka rätt några gånger. Varit lite rädd för det då jag hört att det kan leda till felbeteenden med för hög fart såsmånigom..


Någon som har några funderingar så får ni gärna höra av er..


Ikväll blir det lungt (allt är relativt..) då det bara blir vi i familjen.. (ingen kurs.) Ska försöka komma i säng tidigt så jag orkar med mina morgonpass.


Amandas öga är inte svullet längre men vi får hålla koll på myggen (hur gör man det???) framöver eftersom hon är lite känslig.. Vi har Antihistaminer kvar hemma för framtida attacker..



Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards