Agility, vallning, småbarn och husbygge..

Alla inlägg den 18 juli 2010

I veckan som gått har vi haft semester med familjen. Vi packade in oss allihop *(minus hundarna) och åkte till Norrköping och kolmården i två dagar och sedan fortsatte vi till Göteborg och Liseberg resten av veckan.


Ungarna hade superroligt och gillade nog delfinerna mest på Kolmården. Populärast på Liseberg tyckte Emelia var lisebergsbanan som hon nu var stor nog att åka :-D


Mamma försökte vara pedagogisk och undervisa sina barn att man inte alltid vinner på ett lotteri. Vi hade två lotter i ett åkpasshäfte att spela upp. Amanda fick äran att satsa på två nummer i ett kramdjurslotteri medan Emelia åkte bergbanan. Hon sa att hon ville vinna en sån där liten isbjörnsunge!!! :-D Mamma förklarade och förklarade att man oftast inte vinner nåt alls och sedan snurrades hjulet och gissa vad!!! Amanda VANN en STJÄRNVINST!!!


Jag stod först som slagen av blixten! En stjärnvinst??!! Sa sedan till Amanda att hon skulle välja en av de STOOOOOORA nallarna och då brjade sötaste tjejen gråta!!! Hon ville ju ha en liten bebisnalle ju!


När hon efter lite övertalning lyckats välja en apa och fick den i "famnen" (läs över hela sig för den var gigantisk) så blev hon superlycklig och ville inte längre ha den lilla! Undrar dock om detär första gången §som någon börjar gråta för att de inte vill ha någon stor nalle!! :-D


På fredagen vandrade vi runt våra gamla kvartr i Göteborg innan vi styrde kosan hemmåt igen.


Igår åkte jag och barnen till Öland för NN 1. Utan träning sedan sist så var väl förväntningarna låga! och tur var väl det. Upplägget var lite annorlunda. Vi började med drivning oc sedan fålla fösning och sist hämt.


Djuren hade under dagen varit lite svåra. De höll inte ihop om inte hunden jobbade bra och verkade emellanåt riktigt svårflyttade. Värmen gjorde sitt till och hundarna blev TRÖTTA!


Innan jag skulle in försvanndock värmen och ersattes av Åska som verkade påverka kvigorna som belv mer hoppiga och som definitivt inte ville in i någon fålla.


Ting gick helt ok i drivningen. 31 av 40 p kvar. Men vid fållan tog det stopp. Djuren ville inte gå in. Gick ting till höger bröt tre ut åt vänster och gick hon till vänster bröt tre ut åt höger... Kunde troligen hjälpt henne bättre men när hon gjorde någon rusning så som hon gör så blev jag arg och slog med käppen i marken och genom det skrämde jag bort de kvigor som stod fint i öppningen! (dumma matte!!) i vilket fall tog poängen slut här och vi fick inte fortsätta :-(


Ny chans idag.. ska packa in oss i bilen nu :-D


Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

buzzador


Ovido - Quiz & Flashcards